Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2015       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gerçekten çok fazla görmek istediğim bir insan vardı. Adıyla çok hayaller kurduğum bir insan kendisi. Rüyalarımda beraber olalım istedim,gülen yüzünü sadece rüyamda da olsa görmek istedim. Çok fazla araştırma yaptım. Lucid rüya karşıma çıktı ilk. Araştırmaya başlamadan önceki gece hiçbir hazırlık yapmadan Lucid olmuştum ve görmek istediğim kişiyi görmüştüm. Onunla vakit geçirdim. Yeniden lucid olmak için çok şey denedim ama olamadım. Yine de bazı günler 'onu' görmeye devam ettim. Artık onu görmediğim günler de eksik hissetmeye başladım sanki bağımlı gibi.

Her neyse 1-2 gün önce yatmadan evvel abdest alıp 9 kere "Ela ya lemu men halak ve huvel latiful habir" diyerek
uykun gelinceye kadar da Ya latif ya Habir diyerek
rüyada istediğimizi görebileceğimizi öğrendim. İlk gün denedim. Olmadı. Heyecanlandığım için sağa sola döndüm durdum sabaha kadar. Tekrar araştırmaya başladım bu duayla ilgili yorumlara falan baktım. Gece abdestimi aldım. Duayı falan okumadan önce. Deli gibi ağlamaya başladım. Allah'ım sen bana yardım et şu şu kişiyi göreyim bu gece rüyalarıma girsin. Allah'ım sen bu dualarımı duy. O kadar çaresiz hissettim ki kendimi.Baya baya 10 15 dakika dua edip ağladım. Gerçekten de Rabbim yardım etti bana bunu yazdığım gece rüyamda gördüm onu. O kadar şükür ettim ki..

Gerçekten çok fazla görmek istediğiniz birisi varsa, Allah'a kalbinizi açın, dua edin. Allah ile aranızdaki tüm engelleri kaldırın. Allah her şeyi duyan ve görendir. Dualarınızı kabul edendir. Bu kadar uzun yorum, hatta yorum ilk defa yapıyorum. Hepsini okumazsanız son satırları okuyun derim :p