Merhaba bende yaklaşık 6-7 aydır bu hastalığı çekiyorum. iki günde bir boynumda ve kasıklarımda kabarmalar oluyor sanki sıcak su dökülmüş gibi kabarıyor eğer acile gidip avil ve decort vurulmazsam dudak şişmesi ve göz kenarlarında şişme v.s. oluyor anjiyodemli ürtüker benimkisi. bende her türlü hapı denedim ancak sadece avil decort iyi geliyor. ilk başladığında alkolden olduğunu düşünüyorum alkolü kestim ancak 20-25 gün kadar sürdü daha sonra sırtımdan hacamat yaptırdım ve bıçakla kesmiş gibi birdaha olmadım 7 tane kupa çektirdim ve deri altındaki pis kanı aldırttım istanbulda bir kaç ay tekrarlamadı tabiki bu arada alkol hiç almadım. geçen aylarda tatile gittim ve tatilde birkaç bira içtim tatil dönüşü tekrarlamaya başladı ve tekrar hacamat yaptırdım ve bu sefer seyrekleşti ancak tamamı ile geçmedi şu anda yine 2-3 günde bir 22.7 avil 2 adet 0.5 mt decort 2 adet içiyorum ve sabaha kadar ne kadar kabarıklık v.s. geçiyor. inşallah uzun süre sürmez diye umut ediyorum herkeze acil şifalar diliyorum bu ay tekrar hacamat yaptırıp sonuçlarını sizinle paylaşacağım...
herkeze geçmiş olsun