Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #928
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mürüvvet numan adlı kullanıcıdan alıntı

BEN GOOGLE KENDİ İSMİMİ YAZINCA...BENİM YAZMIŞ OLDUĞUM BİR ŞİİRİ BU SİTEDE KULLANILMIŞ OLMASIYDI..BENDEN İZİNSİZ...SİTE YETKİLİLERİNE ULAŞMAYA ÇALIŞTIM..ÜYE OLDUMSİTENİN İÇİNE GİREBİLMEK İÇİN...BU ARADA SİTE PROFESYONEL BİR SİTE..EMİNİM BENİM BU MESAJIMI DİKKATE ALIP..O KİŞİYE. BUNU NEDEN YAPTIĞINI SORMASINI SAĞLAMAKTI...
AYRICA BU SİTEDE BENİM BİR ŞİİRİMİN YAYINLANMIŞ OLMASI HOŞUMA GİTTİ...FAKAT KEŞKE İZNİM DAHİLİNDE OLSAYDI...SAYGILARIMLA
MÜRÜVVET NUMAN

Merhaba,

Öncelikle hoş geldiniz.
Şiirlerle ilgili bu ve benzeri sorunlarla maalesef sıklıkla karşılaşmaktayız. Ancak bu, eklenen tüm şiirler yine başka siteler üzerinden alındığından önüne geçilmesi oldukça zor hatta çoğu zaman imkansız bir hal alıyor. Bu nedenle şöyle bir uygulamaya geçtik. İlgili konu/konular altına eklenecek tüm şiirlerin şairlerinin de belirtilmesi yönünde rica/uyarıda bulunduk. Uyulmaması halinde de ilgili mesajların silinmesi, üye/üyelere profil cezası verilmesi, hatta gerekirse üyelik hesaplarının kapatılması gibi yaptırımlara da gidilecektir. Zira MsXLabs yönetimi olarak hedeflerimizi yasal zemin üzerinde belirledik ve bu hususta örnek teşkil edecek bir site olmak istiyoruz.
Ancak siz üyelerimizden de yardımcı olmanızı bekliyoruz. Sözkonusu eklere rastladığınızda bunu bize raporlama sistemiyle iletmeniz, ki geriye dönük düzenlemeleri en kısa sürede gerçekleştirebilelim.

Saygılarımla