Arama


Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
10 Şubat 2016       Mesaj #9
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Zenci çocuklar, beyaz çocuklar kadar şanslı değillerdir aslında. Zenci çocuklar deyince aslında Afrikalı çocuklardan da bahsediyoruz. Onların yaşam seviyesi çoğu insanlardan fazlasıyla düşük.
Eskimolarla zenci çocuğunu karşılaştıracak olsak; Eskimo çocukları en azından avlanarak da olsa besleniyorlar, zenciler ise hayatlarını idam ettirebilecek kadar yemeğe ihtiyaç duyuyorlar.
Zenci çocuklarının hayat şartları oldukça zor. Onlar günlük yaşamlarında diğer çocuklar gibi okullara giderek eğitim almıyorlar. Çünkü tek dertleri yiyecek bir yemektir. Zenci çocuklarının günlük yaşantıları , açlıklarını gidermek için çabalamakla geçmektedir.
Afrika ülkeleri sömürgeci devletlerin sömürgeleri haline geldiklerinden dolayı yoksullardır, bu durum zenci çocuklarını da fazlasıyla etkilemektedir.
Zenci çocukları günlük yaşamlarında oyuncaklarla oynayamazlar onlar diğer çocuklar kadar şanslı değillerdir. Bu nedenle zenci çocukları yoksullukla, açlıkla ayakta kalmaya çalışan yoksul Afrika toplumlarının çocuklarıdır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.