Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1862

lefteran - avatarı
lefteran
Ziyaretçi
12 Şubat 2016       Mesaj #1862
lefteran - avatarı
Ziyaretçi
Ankara'nın çeşitli semtlerine yaptığı yatırımlarla tanınan ve birçok iş yerinin sahibi olan Ali Kayum Cuma namazına giderken maskeli bir kişi tarafından arabasının içinde öldürüldü. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle kaçan maskeli kişinin henüz kim olduğu da bilinmiyor. Ali Kayum kimdir? Ali Kayum neden öldürüldü? Ali Kayum'u kim öldürdü? İşte detaylar ..
Ankara’nın tanınmış iş adamlarından Ali Kayum, otomobilin içinde maskeli bir kişi tarafından öldürüldü.
İş adamı Metin Aktan’ın da damadı olan Beysukent civarında büyük yatırımları bulunan Ali Kayum cuma namazına gitmek üzere evinden ayrılıp otomobiline bindi. Bu sırada maskeli bir kişi Kayum’un yanına yaklaşıp camın dışından peşpeşe ateş etti ve Kayum olay yerinde hayatını kaybetti.
Maskeli saldırgan ise olay yerinden hızla kaçtı. Emniyet yetkilileri olayı çözebilmek için kamera kayıtları ve Ali Kayum’un telefonla yaptığı son görüşmeleri de araştırıyor.
Geceye damadın babası İsmet Güral ve annesi Nesrin Hanım ile gelinin babası Ali Kayum ve annesi Birgül Kayum, ev sahipliği yaptı. Geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir Aksu ve Necati Çetinkaya, Macaristan Büyükelçisi Istvan Szabo ve eşi Natalia Szabo’nun da aralarında bulunduğu davetliler katıldı.
Davetlilerin yerlerini almasıyla Begüm Kayum ve Sami Güral çifti, alkışlar eşliğinde salona girdi. Çiftin nişan yüzüğünü damadın amcası Rıza Güral taktı. Rıza Güral, yeğeni Sami henüz dört yaşındayken onun nasıl evleneceğini düşündüğünü belirterek, “Bu yüzükleri bir daha çıkartmamak şartıyla takıyorum” dedi. Çift, nişan töreninin ardından dans etti.
Peki bu cinayetin perde arkasında ne var 2003 yılında Kayum Çatıkkaya ile anlaşmazlık yaşamıştı ve ardından Çatıkkaya narkotik zehirlenmeden dolayı vefat etmişti . Vedat Şahin cinayetinde olduğu gibi Çatıkkaya'nın vasiyeti üzerine Hollandalı ortağı Dino Soerel Hollandadan verdiği emirle Vedat Şahini Çapraz ateşe tutarak öldürtmüştü . Çatıkkayanın has adamlarından Orhan Polat'ın intikam için verdiği emirle öz Damadına bu cinayeti işlettiği düşünülüyor.
Son düzenleyen _EKSELANS_; 12 Şubat 2016 09:47 Sebep: mesaj düzeni