Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2016       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba
bu illet hastalıktan nihayet ameliyatsız kurtuldum. tam 4.5 senedir bu pis akıntı beni hiç bırakmadı yarım saatte bir peçete değiştiriyordum. bide öğretmenim, öğrencilerin arasında dolaşamıyordum hep yüzüm dönüktü onlara. Ankara Kocatepe camisinin yanında Fistül hemeroid tedavisiyle meşhur olan Doktor Mevlüt Topbaş'a gittim. o bile bakıp bu fistül derinde ben bile bişey yapamam en acil şekilde Hacettepe yada İbni Sina has. git orda genel anestezi ile ameliyat ol demişti. muayene ücreti bile almadı bişey yapamadı diye.
Neyse ben ameliyata girmek istemedim çünkü ameliyat sonrası gaz kaçırma veya dışkı kaçırma sorunu var ve tekrar tekrar ameliyat olmak gerekebilir. ama bu akıntı yüzünden perişan oldum. her teneffüste tuvalete gidip peçete değiştirdim hatta bazen peçeteden iç çamaşıra pantolona geçiyordu.
Başınızı fazla ağrıtmadan Allah'ın izniyle nasıl kurtulduğumu söylim. Bakın internette "Kemal Milar sodyum bi karbonat" yazın . bu karbonat vücudu temizliyor yıllarca vücudumuzda biriken asiti v.s yok ediyor dışkıyla atıyor.
ben her sabah aç karnına 2-3 çay kaşığı sodyum bi karbonatı attım sıcak suyun içine iyice çözülünce de üstüne soğuk su koyup içtim. ama şartı şu en az kahvaltıdan yarım saat önce içeceksin. sonra kahvaltını yap. "Sodyum bi karbonatla ilgili kullanım v.s bu üstte yazdığım sayfaya bakın . yaşım nisan ayında tam 40 olacak.
ben bu karbonatlı suyu 40 gün içtim (bu sürede fistül akmaya devam ediyor) hem sabah hemde akşam yatmadan içtim. vuccut bütün toksinleri attı. sonra içmeyi bıraktım) ve tam 22 gün sonrada fistül kurudu. Allah'a çok şükür bu meretten kurtuldum.
Sodyum bi caarbonatın 500 gramı 10 lira ama eczaneden alın. ha bide İngiliz karbonatını almayın. bu alacağınız kutu yuvarlak beyaz ve kremlerin bulunduğu kutulara benziyor.

Son bi tavsiye karbonat kullanımını bitirdikten snra eger yapabilirseniz sabah ve akşam 1 bardak ısırgan otu çayı için. dışkıyı yumuşatıyor ve fistülün iyileşme süree daha çabuk oluyor.
Allah hepinize şifa versin ve O'na sayısız kereler şükürler olsun ki beni kurtardı.