Arama


tokiohotel - avatarı
tokiohotel
VIP ''Ölü Gelin''
22 Şubat 2016       Mesaj #9
tokiohotel - avatarı
VIP ''Ölü Gelin''
Kadınları kıskandırmak için neler yapılır

*Evvela bir strateji kurmalısınız. Oyunu tek başınıza oynayacaksanız söz gelimi partilere ya da onun gittiği mekanlara gidip o anda karşılaştığınız kadınlarla flört edebilirsiniz. Ya da eğer gücünüz yetiyor ve başka bir kadını ikna edebiliyorsanız kendinize her şeyden haberdar bir kadın ortak bulabilirsiniz.

*O sizi terk ettikten hemen sonra oyuna başlarsanız baştan kaybedersiniz. Önce onun sizi merak etmesini sağlayın. Mesela iki hafta kadar ortalıkta görünmeyin. Telefonlarına çıkmayın, sakın ola onu aramayın

*Sonra birden olanca neşenizle etrafta dolaşmaya başlayın. Direkt ona görünmeyin. Hakkınızda ona laf yetiştirecek insanların sizi neşeli görmesini sağlayın yeter.

*Bu süreci de şöyle iki-üç hafta kadar uzatın. Kulağına sizin iyi olduğunuz hakkında yeterince dedikodunun ulaştığından emin olduktan sonra vurucu darbeyi indireceksiniz.

*Şimdi karar vakti. Oyunu tek başınıza mı oynayacaksınız, bir kadın ortakla mı?

*Diyelim bir kadın ortak bulacaksınız. Bu ortak asla onun yakın çevresinden ya da sizin onun da tanıdığı arkadaşlarınızdan biri olmasın. Size yakın ama onunla ilişkisi olmayan biri bulmanız gerekiyor…

*Elbette kadın dayanışmasına yenilmemek için. Oynadığınız oyunun bir bölümünde kendini eski sevgilinizin yerine koyan arkadaşınız su koyuverebilir. O zaman işler iyice sarpa saracaktır.

*Ona yakın çevreden bir kadın eninde sonunda sırrınızı ortak bir arkadaşla paylaşır. Eğer böylesi bir oyuna giriştiğinizi anlarsa, eski sevgiliniz terkedişten sonra bir de sizi köşeye sıkıştırmış olma zevki yaşayacaktır.

*Oyun arkadaşınıza olup bitenleri bütün samimiyetinizle anlatın. Eksik gedik hiçbir şey kalmamalı. Varsa bir hatanız onları da söyleyin.

*Önümüzdeki günlerde yaşayacaklarınızın bir oyundan ibaret olduğu konusunda kesin olarak anlaşmaya varın.

*Oyun arkadaşınıza karşı dürüst olun. Ondan yapabileceklerinden fazlasını istemeyin.

*Oyunu tek başınıza oynayacaksanız işiniz biraz daha zor. Kendinizi onunla karşılaşacağınız anların duygusal yüküne hazırlamayı ihmal etmeyin. Yoksa arıza çıkartan siz olursunuz.

*Ne eşli ne de eşsiz oyunda kendi canınızı yakacak şeyler yapmayın. Mesela eski sevgilinizi birileriyle gördünüz ve kıskandınız. Ortamı terk edin. Hazır oluncaya kadar kendi adımlarınızı atmayın.

*Kıskandıracağım derken eski sevgilinizi incitmeyin. Oyunun kurallarını ve sınırlarını baştan koyun ve aşmamaya dikkat edin. Sonrasında suçluluk hissetmek istemiyorsanız tabii…

*Sadece neşeli görünmeniz ve bir kadının koluna dokunmanız bile, hele o sizi terk etmişken tuzağa düşmesine yeter. Aşırı hareketlere girmenize gerek yok.

*Sadece ikinizin bildiği bazı ufak tefek şeyleri onun yanında başka kadınlara yapın. Mesela elini nasıl tuttuğunuzu hatırlayın ve yanınızdaki kadının elini o şekilde tutun. Sakın ola bunu yaparken ona bakmayın. Sanki farkında değilmişsiniz gibi davranın.

*Diyelim bir mekandasınız. O da orada. Ne yapıp edin yanınızdaki kadınla birlikte mekandan eski sevgilinizden önce ayrılın. Gidişinizi seyretmesini sağlayın.

*Ona ilişkinizin sizi enkaza çevirmediğini düşündürün. Bunu görmek, sizi yeniden aynı kuyuya itmek için bile olsa geri dönmeyi düşünmesini sağlayacaktır.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
''Boşver''