Devam ediyoruız... Yetersiz donanımla bilhassa ağaç kaplamanın dısında elimizdeki 4mm vernikli kontraplak eğime izin vermesede cesıtli yontemler deniyerek boyun eğdirdik sonunda
Modelimizin dış kaplamasından sonra guverte ve kaptan köşkünün montajı için kaba planı cıkartılarak planla olan tutarsızlıklarını en aza ındırıp gorsel olarak bagımsız plan olceklendırmesı yaptık (ne demek istedim ne yazdım neyse) . Malum herşey beleş olunca planların tutarsızlıkları bır oncekı modelımızde yasadıgımız boşa emek zamanın en aza ındırme adına bu yöntemı buldum. Hem görsel hemde olası parca olculerını daha iyi gormemizi sağlıyacak bundan sonraki aşamalarda..
Resimlerle desteklemeye devam edıyoruz...

Yukarda on burun kısmında olusturulacak kameranın ıskletı hazırlandı.

Kaplamadan cevırdıgım kaptan koskunun prototıpi

diğer açıdan goruntusu camları takmadık kırık bir cep telefonu koruyucu kapağı elde ettiğimde koymayı dusunuyorum . E ne demiştik herşey beleş tarafından oluşturuyoruz az para(zaten yok) cok emekle bu işi götürücez....
Konraplakları eğebilmek için geliştirdiğimiz işkence
Kamaranın iç yuzeyi ahşap tahtadan oyulup kavis verılmesı gerekıyordu , neyine uyduk ki bunada uyalım sert strafordan yaptım kolay işleniyor vesselam