Arama

Dying Light - Tek Mesaj #1

Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
3 Nisan 2016       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Dying Light
MsXLabs.Org

Bir player olarak şahsi düşüncem; Bana kalırsa bilim kurgu oyunları arasında hala 1.sırada. Konusu gerçekten çok güzel ve oyunda ki silah geliştirmeleri, konuşmalar, olay örgüsü herşey harika yapılmış. Ayrıca hiç bir oyunda görmediğim hareket kabiliyeti bulunuyor. En yüksek duvarlara bile makul bir teknik düşünüp tırmanabiliyor, atlama zıplama vs. yapabiliyorsunuz. Left4Dead tarzı bir oyun değildir lütfen öyle düşünüp denememezlik etmeyin. Bu oyun gerçekten bilgisayarın başından kalkamamanız için bir neden olacak. Teşekkürler.

Dying Light, büyük ve tehlikeli bir dünyada geçen birinci şahıs, aksiyon hayatta kalma korku oyunudur. Oyuncular, gün boyunca tehlikeli bir salgının hüküm sürdüğü geniş bir kentsel alandan geçerken erzak arayışlarını sürdürürler ve hastalığa yakalanmış nüfusa karşı savunmak için silahlar geliştirirler.
Gece ise avcı ava dönüşür ve hastalıklı nüfusa daha agresif ve tehlikeli bir hal alır. En korkunç avcılar ise yalnızca gün batımından sonra ortaya çıkanlardır. Oyuncular, hayatta kalmak için günün ilk ışıklarına kadar ellerindeki tüm gücü kullanmalıdır.
Gece Hayatta Kalın – Oyuncular gün boyunca serbestçe gezinerek erzak ve silah arayışlarını sürdürürler. Ancak gece, dünya ölümcül bir dönüşüme girer: avcı avcıya dönüşür ve hastalığa yakalanmış nüfus daha da artarak agresifleşir, daha da fena bir şey sinsice avına yaklaşır.
Serbest Koşma Hareketi – Dying Light, oyunculara gerek avının izini sürerken gerekse avcılardan kaçarken binalar arasında sıçramak, duvarlara tutunmak ve düşmanların üzerine atlamak için kusursuz ve hızlı hareket olanağı verir.
Karantinaya Hoşgeldiniz – Dying Light geniş ve çeşitli ortamların, birçok düşman sınıfının ve kaynakların sınırlı olduğu ve tek tehdidin salgından etkilenenler olmadığı umutsuz bir hikayenin yer aldığı büyük açık bir dünyada geçer.
Acımasız Arbede ve Silahlı Mücadele – bıçak, sopa, balta, balyoz ve diğer egzotik aletler dahil olmak üzere çeşitli hafif ve ağır silahları kullanarak yaklaşın veya düşmanları uzaktan yok etmek için ateşli silahlar kullanın.
Oyun Tarzınızı Seçin – Dying Light oyununda her oyun tarzına uymak üzere tamamen özelleştirilebilen ve yükseltilebilen dört oynanabilir karakter vardır.
Silahınızı Geliştirin – Dikenli tele sarılmış bir alt kullanma şansınız varken neden sade şekli ile kullanacaksınız? Dying Light oyunundaki sistem, oyuncuların yeni, daha güçlü silah ve teçhizatın yanı sıra özelleştirilmiş bir cephane oluşturmasına olanak verir.
Nefes Kesici Görseller ve Oyun – Dying Light, Techland'ın yeni konsol nesli, DirectX11 ve diğer gelişmiş çözümler için yeniden tasarladığı teknolojisinin somutlaştığı çığır açan Chrome Engine 6 ile güçlendirilen ilk oyundur.
GÖRSELLER KAN İÇEREBİLİR (OYUNUN KONUSU GEREĞİ) YAŞI KÜÇÜK VEYA HASSAS OLANLARIN BAKMASINI TAVSİYE ETMEM.

Oyundan kareler:
dying light e3 2014 05

9ee716132dfb8349e4d86a7699767a12
GamePlay


Kaynak: faydalibilgiler.com (şahsi görüşüm, oyundan kareler ve gameplay şahsım tarafımdan eklenmiştir.)
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.