Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
3 Nisan 2016       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Counter Strike: Global Offensive
MsXLabs.Org/wikipedia

Şahsi Görüşüm: Kendim counter strike serisini ilk yayınlanan beta sürümü de dahil olmak üzere oynadım. Yıllar geçtikçe tabii ki grafikleri, modları gelişen bu oyun şuan zirvede olan global offensive ile efsane oldu. Özellikle LİG sistemi gerçekten iyi bir şey. Kazandığınız Rekabetçi Mod maçlarına göre sizi bir seriye yükseltiyor. Bir nevi Level sistemi. Ancak level sistemi demek doğru olmaz çünkü kazandığınız xplerle zaten level de atlıyorsunuz. Yani hem level hem lig aynı anda bulunuyor. Silah görüntüler falan harika. Ayrıca son dönemde oyuna gelen türk haritası da mükemmel bir yenilik oldu. Türkiyeden oyuna fazla yoğunluk var demek ki gerçekten seviliyor. Silahları özelleştirebiliyorsunuz. Yani sadece dış görüntüsünü. Mesela normal AWP adlı silah var, ama farklı farklı awp skinleri de bulunuyor. En çok sevilen ikisi AWP Hiper Canavar ve AWP Asiimov'dur.
Steam linki: Counter-Strike: Global Offensive on Steam

Counter-Strike: Global Offensive (kısaca CS: GO), Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çevrim içi bir birinci şahıs nişancı türünde aksiyon oyunudur.

Microsoft Windows, Mac OS X, PlayStation 3, Xbox üstünde çalışmaktadır.

Serinin önceki oyunları gibi Global Offensive, görev tabanlı birçok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular ilk önce görevleri tamamlamak veya düşman takımı yok etmek için teröristler (Terrorists) veya terörle mücadele ekibi (Counter-Terrorists) takımlarından birini seçerler. Örneğin, yıkım haritalarında (de_) teröristler bomba kurmaya çalışırken, terörle mücadele bombanın kurulmasını engellemeye veya kurulmuş bombayı imha etmeye çalışır. Global Offensive'e önceki oyunlardaki görevlere ek olarak silah yarışı (arms race) denilen bir mod eklenmiş, bu modla birlikte klasik Counter-Strike haritalarının yanında farklı haritalar da oyuna dahil edilmiştir.

Önceki oyunlarda olduğu gibi, Global Offensive'de de bir tur görevlerin tamamlanmasıyla veya düşman takımın imha edilmesiyle sona erer ve yeni bir tur başlar. Tur bitmeden ölen oyuncular, dirilmek için turun bitmesini beklemek zorundadır. Oyuncular önceki turdaki performansına göre alacağı parayla silah ve ekipman satın alabilir.

Rütbe Sistemi
Rütbe sistemi oyuna Global Offensive ile gelmiş bir yeniliktir. Bu sistem rekabetçi havuzunda eşleştirme yapılırken, oynayacağınız maçı sizin yetenek seviyenizdeki insanlar ile oynamanız için imkan tanır. Rütbe sistemi sadece rekabetçi modunda geçerlidir.
GamePlay
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.