Arama


perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
15 Şubat 2014       Mesaj #1
perlina - avatarı
Ziyaretçi

Regular Show - Sürekli Dizi (Çizgi Dizi)


MsXLabs.org

Alıntıdaki Ek 51653
2010 yapımı Amerikan çizgi dizi serisi.Regular Show (Sürekli Dizi) Cartoon Network'te yayınlanan ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği bir çizgi filmdir. Mavi Alakarga Mordecai ve Rakun Rigby adında parkt açalışan 2 arkadaşın heyecanlı maceralarını konu edinen Regular Show (Sürekli Dizi) çocuk ve gençlerin ilgisine mazhar olmuştur. 23 yaşlarında olan Mordecai ve Rigby'nin günlük yaşamlarını konu edinen Regular Show çizgi filminde bu iki kadim dostun bir parkta işçi olarak çalışması, işten kaytarmaları ve kendilerini eğlenceye vermeleri işlenir. Patronları Benson ve diğer çalışan Skips ile parkın müdürü Pops onların işine gelmektedir. Mordecai 23 yaşında bir alakargadır ve sürekli işten kaytarır. 23 yaşındaki rakun Rigby ise eğlence düşkünü ve çok yaramazdır. Regular Show karakterleri Mordecai ve Rigby maceraları oyunlarında devam ediyor.

Karakterler
Mordecai
Mordecai yeni filizlenen sorumluluk, ahlak ve kendi ölümlülük anlayışlarına sahip genç bir mavi kargadır. Ancak bu arada sırada biraz eğlenmeyi - biraz ahmakça eğlenmeyi - sevmediği anlamına gelmez.
23 yaşında mavi bir Alakarga'dır. O Rigby'e göre daha aklı başındadır. En iyi arkadaşı Rigby'dir. Genelde sakin bir yapısı vardır ve Rigby'e göre daha olgundur. Ama tembeldir ve bazen işten kaytarmak ister. En sevdiği şey ise Rigby'e yumruk atmaktır çünkü Rigby hiç karşılık veremez. Rigby onu sürekli kızdırsa da arkadaşlıkları hiç bozulmaz. Kafede çalışan dişi bülbül Margaret'e deli gibi aşıktır. Fakat bunu bir türlü söyleyemez. Ya Öp Ya Bez Tak bölümünde onu sevdiğini söyler. Picking Up Margaret ve Meteor Moves bölümlerinde Margaret ile öpüşürler ve normal bir çift olurlar. Aile Yemeği bölümünde de Margaret babası (Frank Smith) ile tanışır. Ve 4. sezonun finalinde Margeret ile ayrılır.

Rigby
Hiçbir konuda sınırları olmayan utanmaz kontrolden çıkmış bir ergen yada çocuk gibidir.23 yaşında bir Rakun'dur.En iyi arkadaşı Mordecai'dir. Dizinin en çılgın karakteridir ve Mordecai'e göre daha çocuksu bir ruha sahiptir. Çok tembeldir ve sürekli tuhaf ve farklı şeyler yapmak ister. En kötü huyu sürekli yalan söylemesidir ve bu birçok kez Mordecai ve kendisinin başına çok kötü işler açmıştır ve Mordecai onu birçok beladan kurtarmıştır. Ayrıca Benson'la hiç geçinemez. Kendisinden daha çekici ve kaslı kardeşi Don'u çok kıskanır ve ondan nefret eder. Ancak kardeşiyle olan sorununu çözmüştür

Benson
Pops dış dünya ve gerçekle son derece kopuk yaşadığından, parkı idare etmesi için Benson'a güvenmektedir. Benson, Mordecai ve Rigby'nin patronudur ve her zaman onların ilgi konusudur.
Benson bir sakız makinesidir ve parkın müdürüdür. Benson'a genelde herkes güvenir çünkü çok sorumluluk sahibi ve çalışkandır. Mordecai ve Rigby'e hiçbir zaman tam olarak güvenmez ve sürekli onları azarlar. Benson kızdığında yüzü kıpkırmızı olur ve bu sayede Mordecai ve Rigby'e sözünü geçirir ve sürekli onları parktan kovmakla tehdit eder ama hiçbir zaman bunu yapmaz.

Skips
Etrafta sıçrayarak dolaşabilir. Hem bilge hem de güçlü olan Skips, Mordecai ve Rigby'nin kırdığı hemen hemen her şeyi tamir edebilir.Skips aslında dağlardan gelen bir Yeti'dir ama çok dostcanlısı ve olgun olduğu için yıllardır parkta çalışmaktadır. Ancak onun üzerinde şöyle bir sözü vardır eğer her yıl doğum gününde geleneksel dansını yapmazsa ölecektir zaten bu sayede yıllardır yaşamaktadır. Genelde yürüyemediği için zıplayarak hareket eder. Çoğu zaman Mordecai ve Rigby'e yardım eder ve bir sorunları olduğu zaman çözmeye çalışır. Sürekli zıpladığı için ismi Skips olmuştur. Sürekli zıplamasının nedeni eskiden bir kız arkadaşı vardır ve onlar hep zıplarlar ama kız arkadaşı ölünce Skips çok üzülür ve devamlı zıplayacağına söz vermiştir. Gerçek ismi Kaymaktır. Çizgi filmin en bilge ve en akıllı karakteridir ve parkta 260 yıldan beri yaşamaktadır.

Pops
Lolliland'den gelen insan görünümlü bir lolipoptur. Hayatı boyunca çok zengin ve saçmalık düzeyinde korunaklı bir yaşam sürdüğünden gerçekte her şeyden çocuk gibi zevk almaktadır.
O parkın sahibidir. Park ona babası Mr. Maellard'dan kalmışır. O her zaman çok sakin bir karaktere sahip olmuştur ve hiçbir olaya kızgınlıkla yaklaşmaz. Her zaman pozitif düşünür ve çok temiz yüreklidir. Onun her zaman çoçuksu bir ruhu vardır. Mordecai ve Rigby onu her zaman tuhaf bulur. O dizide genelde Mordecai ve Rigby ile takıldığı görülmüştür.

Mitch "Kas Adam" Sorenstein

Kas Adam maço aptal birdir.Çizgi dizinin yeşil bedenli,kısa boylu,şişko ve huysuz karakteridir. Ona göre kendisi çok güçlü ve kaslı diğerleri kassız ve zayıftır. Her zaman Mordecai ve Rigby'le atışır ve her zaman Annem şakaları yapmayı çok sever ama bu şakaları ona komik gelirken çevresindekiler bundan rahatsız olmaktadır. Asıl ismi Mitch Sorenstein'dir. En iyi arkadaşı Çak beşlik hayalettir. Sevglisi Starladır. Kas Kadın bölümünde ayrıldıkları Mordecai ve Rigby onun işleri yapmışlardır.

Çak Beşlik Hayalet
Kas Adam ve Çak Beşlik Hayalet parktaki görevlilerin rakip takımıdır.Kas Adamın en iyi arkadaşıdır.

Margaret
Parkın karşısındaki kahve dükkanında garson olarak çalışmaktadır. Mordecai Margaret'a aşıktır ve onun çalıştığı saatlerde kahve molasına çıkmak için sürekli bahaneler bulur.
Kafede çalışan bir bülbüldür ve oldukça güzeldir. Mordecai'n ona aşık olduğunu bilmemektedir. Mordecai ve Rigby'le her zaman iyi bir dostluğu vardır. Ancak o her bölümde başka bir erkek arkadaşla görünmektedir ve Mordecai her zaman hayal kırıklığına uğrar.

Eileen
Margaret'ın en iyi arkadaşıdır. Rigby'den hoşlanmaktadır ama Rigby ondan hiç hoşlanmaz.

Thomas
İlk olarak Çıkış 9B bölümünde görülmüştü ve parkta stajyer olarak çalışan bir keçidir.
Derlemedir
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.