Arama

Bella Hadid - Tek Mesaj #1

Avatarı yok
insomnia42
Yasaklı
24 Haziran 2016       Mesaj #1
Avatarı yok
Yasaklı

Bella Hadid


MsXLabs.org

Ad:  bella hadid.jpg
Gösterim: 1062
Boyut:  64.4 KB
Doğum : 9 Ekim 1996 (19 yaşında),
Los Angeles, Kaliforniya, ABD
Boy : 1,75 m
Kardeşleri : Gigi Hadid, Sara Foster, Anwar Hadid, Erin Foster, Diğer
Ebeveynleri: Mohamed Hadid, Yolanda Hadid
Amca / Dayı : Leo van den Herik
Büyük Ebeveynler : Anwar Hadid

Gigi, Bella ve Anwar üç kardeşler. İlk bakışta ünlü oyuncu Jennifer Lawrance’ı andıran, 1996 Los Angeles doğumlu Bella, üç kardeşin ortancası. Babası Mohamed Hadid ise Filistin asıllı Los Angeles’ta birçok projeye imza atan milyarder emlak yatırımcısı. Anneleri, eski model olan Yolanda Foster Amerika’nın ünlü realite programlarından biri olan “The Real Housewives of Beverly Hills”in yıldızlarından birisidir.
Kalabalık bir aileye sahipler.Anne ve babalarının diğer evliliklerinden toplam 7 kardeşleri daha var.
2014’te IMG Models şirketi ile profesyonel modellik kariyerine başlayan Bella, ilk kez 2014 Eylül ayında düzenlenen New York Moda Haftası’nda model boy gösterdi. Daha sonra ise Balmain’in 2015 Sonbahar / Kış koleksiyonu için poz verdi. Yeni olmasına rağmen birçok markanın peşinden koştuğu biri oldu. Şimdiye dek Tom Ford, Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott, Topshop, Burberry, Philipp Plein, Moschino, Missioni, Bottega Veneta ve Marc Jacobs gibi birçok ünlü markanın podyumunda yer aldı. 2015 Aralık Ayında Chanel Defilesinde podyum aldı.
Bella Hadid şimdiye dek dünyaca ünlü Seventeen, Vogue ve Elle gibi birçok dergide poz verme şansını elde etti.
Aslında ablası Gigi gibi sarışın olan Bella, onunla karıştırılmamak için ve daha karanlık bir ruh haline sahip olduğunu düşündüğünden saçlarını daha koyu bir renge boyamayı tercih etmiş. Fakat bu onun ünlü oyuncu Jennifer Lawrance’a benzetilmesinin önüne geçememiş.
Derlemedir
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.