Arama


Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
5 Temmuz 2016       Mesaj #5
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  Volkswagen.jpg
Gösterim: 744
Boyut:  20.9 KB

Beetle Hikayesi


1967 yılında, aşkın yazında, binlerce Beetle Amerikan caddelerini doldurmuştu. Eşsiz ve alışılmışın dışında tasarımı, devrimin sembolü haline geldi ve barışı, aşkı ve özgürlüğü Amerika'nın en ücra köşelerine kadar ulaştırdı.

Ad:  VosVos.jpg
Gösterim: 724
Boyut:  34.1 KB
Kişisel özgürlük, evinde, Almanya'da da önemli bir rol oynadı. Buradan, sayısız ‘Käfers’ Alpler'i aştı. Fakat Avrupa'yı kasıp kavuran efsanenin öyküsü, Beetle'ın sadece bir turist olarak sahip olduğu tutkular sayesinde yazılmadı. İspanyol güneşi altında Escarabajo, Portekiz'de Carocha adıyla parıldarken, İtalyan dolce vita'sının tadını Maggiolino adıyla çıkardı.

Hala Yenilmez


O zamanlar bile Beetle zamanının çok önündeydi. Bu, bugün de The Beetle'da bulunan pek çok ayrıntıdan biri. Kazandıran formül o zamanlardan bu yana değişmedi: Bugün var olup da, yarın ortadan kaybolacak süslü reklam hileleri ve trendler yok. The Beetle hala zamanlar üstü, hala kült olarak anılmaktan hoşnut. Hazır ol 21. yüzyıl, The Beetle geri döndü.

Ad:  The Beetle Daima.jpg
Gösterim: 807
Boyut:  11.7 KB

The Beetle Daima


Yeniden anlatılan eski bir hikaye değil, yaşayan bir efsanenin görkemli geçmişinde yeni bir dönem. Bu yeni dönemin ise, sunacak çok şeyi var. İster bilgi ve eğlence, ister yüksek kalite malzemeler, isterse asla modası geçmeyen ikonik görünümü olsun; The Beetle'ın kendine özgü tarzı, çağdaş teknolojiler ile klasik tarzı başka hiçbir otomobilin yapamadığı şekilde bir araya getiriyor.

Ad:  The Beetle.jpg
Gösterim: 768
Boyut:  18.7 KB

The Beetle ile geleceğe...

Ad:  The Beetle ile geleceğe.jpg
Gösterim: 695
Boyut:  35.3 KB

Dahası da var


The Beetle asla yerinde durmaz. Gelecekte de bu böyle olacak. Yeni Beetle konseptleri, geleneksel Beetle tasarımının devrimci görünümü ve fütüristik yeniden yorumu ile yaklaşan çağın yüksek teknoloji zevkini taşıyor.

Ad:  concepts_02_small.jpg
Gösterim: 671
Boyut:  10.8 KB

🌘 🚀