Arama

Emily Ratajkowski - Tek Mesaj #1

Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
8 Temmuz 2016       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  sİYAH VE bEYAZ eMİLY.jpg
Gösterim: 455
Boyut:  28.8 KB
ABD'li ünlü oyuncu ve model Emily Ratajkowski, 7 Haziran 1991 tarihinde, İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı Westminster'da dünyaya geldi. Boyu, 1,71, Göz ve şaç rengi, kahverengidir. Polonya asıllı bir baba ile İsrail asıllı bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Ratajkowski'nin annesi Kathleen Balgley bir akademisyen, babası John Ratajkowski ise bir ressam ve öğretmendir.

Beş yaşına geldiğinde ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki Encinitas şehrine yerleşen Ratajkowski, 14 yaşında Ford Models isimli modellik ajansına katıldı. Lise eğitimini, babasının da öğretmenlik yaptığı San Dieguito Akademisi'nde tamamladı. 2009 yılında Kaliforniya Üniversitesi'ne yüksek öğrenim hayatına başlasa da mankenlik kariyerini sürdürmek için bir yıl sonra buradan ayrıldı. Modellik kariyerinin yanı sıra oyunculuk kariyerinde de başarıyı yakalayan Ratajkowski, 2004 yılında "Andrew's Alteration" adlı kısa filmde rol olarak oyunculuk kariyerine başladı. 2005 yılında "A Year and a Day" adlı filmde küçük bir rolde yer aldı. 2009 ile 2010 yıllarında üniversite eğitimi ile birlikte "iCarly" adlı dizinin iki bölümünde "Tasha" karakterini canlandırdı. Oyunculuk kariyerinin yanında modellik kariyerini de ihmal etmeyen Ratajkowski, bir taraftan 2011'de "Treats! Magazine" adlı derginin kapağında yer aldı. "Treats! Magazine"deki resimlerinin ardından aldığı teklifler neticesinde Maroon 5'ın "Love Somebody" ve Robin Thicke'in "Blurred Lines" adlı şarkılarının video kliplerinde yer aldı. Çıplak olarak yer aldığı "Blurred Lines" klibi Topluluk Kuralları'nın ihlali sebebiyle YouTube tarafından kaldırılsa da Temmuz 2013'te videonun site üzerinden yayımlanmasına tekrar izin verildi. Ağustos 2012'de, Sara Jean Underwood ile birlikte Carl's Jr. reklamında oynadı. Ratajkowski, ilk sinema deneyimini, yönetmenliğini David Fincher'ın üstlendiği 2014 yapımı "Kayıp Kız" (Gone Girl) filminde "Andie Hardy" karakteriyle yer alarak kazandı.

Ad:  Bayan Emily.jpg
Gösterim: 1517
Boyut:  46.4 KB
Ad:  Emily küçük resim.jpg
Gösterim: 203
Boyut:  3.6 KB
Aşırı seksi ve çekici bir güzel olan Emily Ratajkowski, 21 yaşında dünyayı etkilemeyi başarmıştır. Dolgun dudaklara, göğüslere ve incecik belinin yanı sıra yuvarlak kalçalarıyla insanı kendine hayran bırakmaktadır. Genç ve diri vücuduyla da kusursuz güzelliğini bir kez daha kanıtlamaktadır. Babası Polonya asıllı, annesi ise İsrail asıllıdır. Annesi öğretmen, babasıysa hem öğretmen hem ressam idi. Yaşı 5’e geldiğinde Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletine taşındılar. 14 yaşına geldiğinde bir ajansın modelliğini yapmaya başladı. Babasının okulunda lise öğretimini tamamladı ve daha sonradan üniversiteye başladı. Fakat kendini keşfetti ve beğenileceğini düşündüğü için meslek hayatında ilerlemek adına okulunu bırakmak zorunda kaldı. Doğal ve ateşli bir ten renginin yanı sıra, tüysüz ve temiz bedeniyle insanı adeta ekranlara kilitlemektedir. 2004 senesinde “Andrew’s Alteration” filminde kısa bir rol aldı. Oyunculuk hayatına böylece adım atmış oldu.

Yazın hit şarkısı ‘Blurred Lines’ klibiyle ünlenen model Emily Ratajkowski, sinema dünyasına transfer oldu.

21 yaşındaki model, Gillian Flynn'in çok satan romanı 'Gone Girl'den uyarlanan filmde rol alacak. David Fincher'ın yöneteceği filmde Ratajkowski, Ben Affleck'in Andie adındaki üniversiteli metresini canlandıracak.
Emily Ratajkowski, Robin Thicke'in 'Blurred Lines' klibindeki üstsüz dansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.
2015'te vizyona girmesi beklenen filmde, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris ve Tyler Perry de rol alacak.

Derlemedir...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
🌘 🚀