Arama


ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
19 Eylül 2016       Mesaj #671
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

1. Arşive Kaldırılan Konular arama motorları tarafından indekslenmez. Bu forumda bekletilen konular ya silinir ya da düzenlenmek üzere taslak forumuna taşınır. Taslak Konular arama motorları tarafından arama sonuçlarında gösterilir. Bu forumda yer alan konular düzenleme yapıldıktan sonra uygun bir foruma taşınır.
2. Şarkı sözleri konuları neredeyse forum konularının üçte biri oranındaydı. Yeni açılanlar hariç, tüm şarkı sözü konuları arşive taşındı ve periyodik silme-temizleme işlemi kapsamında siliniyor. Mevcut şarkı sözleri forumundaki konular arama motorları tarafından indekslenmiyor.

Sitedeki konuların büyük bölümü içerik kalitesini yükseltme çalışması çerçevesinde elden geçiriliyor.

Bir tartışma başlatma amacı gütmediğimi baştan belirterek, içerik kalitesini yükseltme çalışması gerekçesini tekrar vurgulamak gerekmediğini belirtmek isterim. Çünkü böyle bir çalışmanın yapıldığı bilgisi daha önce verilmişti, o yüzden yaklaşımlarımı da bu doğrultuda belirlemeye çalışıyorum.
Ancak arşive kaldırılan konuların geneline baktığımda silinecekler kadar taslak konular forumunda bulunması zaruri konular mevcut. Son baktığımdan bu yana fazla bir ilerleme olmamış, belki de uğraştırabilir düşüncesiyle silinmeleri tercih edilmiş gibi duruyor, kurunun yanında yaş da misali.
Ve yine aynı amaçtan devamla, merak ettiğim için soruları sıralıyorum:
. Şarkı sözü konularının forum konularının 1/3 oranında olması yanlış mı?
. Şarkı sözü konularının neredeyse tamamı silinmiş. Sebebi indekslenmiyor olmaları mı? Veya gereksiz olmaları mı? (Bu durumda burada bir kalite çalışması yapılmamış, sil gitsin tavrı geliştirilmiş ve şimdi açılanlara baktığımda, en azından kendi konularımdan yola çıkarak silinen o konular gayet kaliteliydi diyebilirim.)
. Yeniden açılacaksa aynı konular, amaçlanan nedir?

Ya da ben hiçbir şey anlamadım.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!