Arama

Jess Molho - Tek Mesaj #2

Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
2 Ekim 2016       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  Jess Molho Resmi.JPG
Gösterim: 553
Boyut:  82.8 KB
Yakışıklı sunucu ve dizi oyuncusu Jess’in Babası İtalyan annesi Türk kendisi ise çifte vatandaştır. İtalyan Musevisi olan Jess Molho yahudi dir.

Işık Lisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitirmiş, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapan Jess Molho bir çok program, yarışma vb etkinliklerde sunuculuk yanında dizilerde rol almıştır.

Zeynep Molho ile evli olan Jess’in Tibet adında bir erkek ve Maya adında bir kız çocuğu vardır. Jess Molho, 4 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Jess’in Babası Türk, annesi İtalyan, kendisi ise çifte vatandaştır. İtalyan Musevisi olan Jess Molho yahudidir.

Işık Lisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitirdi. Ardından Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisansını yaptı.

Çocukları çok seven ve çocuklarla iyi iletişim kuran Jess Molho, 4 Ekim 1976, İstanbul doğumlu Yahudi asıllı İtalyan-Türk oyuncu ve sunucu. İtalyan Musevisi’dir. Babası İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Işık Lisesinden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitirmiş, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini tamamlamış. 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmakta olan Jess Molho, bir çok başarılı projelerde rol almış. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak adlı dizilerde rolalmıştır.

Derleme...
🌘 🚀