Arama

Bahattin - Tek Mesaj #1

Avatarı yok
insomnia42
Yasaklı
5 Ekim 2016       Mesaj #1
Avatarı yok
Yasaklı
Ad:  baatttin.jpg
Gösterim: 7788
Boyut:  68.1 KB
Fırat'ın üst mahalleden arkadaşıdır. Serseri bir tipi vardır. Yetişkin erkek ayakkabısı giyer. Yumurta Kafalı, Kırmızı Şortlu, kulağının arkasına sigara koyan ve meşhur sözü kızdığında "pıçakla gitsin" diyen bir karikatür kahramanıdır.

Sosyal medyanın yeni fenomeni Bahattin. Çizeri Uğur Gürsoy



Bahattin fenomen oldu, hoşunuza gitmedi mi?


Ad:  bahattin çizeri.jpg
Gösterim: 1225
Boyut:  24.1 KB
Tipin bilinmesi güzel tabii ama derginin satışı artar mı, sanmam. Bu maceranın kitabıyla kimse ilgilenmiyor. Esas karakter Fırat’tı ve ilk çıktığında deli gibi bir tipti. Hayal görürdü. Sonra Bahattin gibi daha ilginç yan karakterler çıktı. Fırat’ı kadınlar, Bahattin’i erkekler daha çok seviyordu. Bahattin mahalledeki korkulan, sinirli çocuktu. Fakir, türküler, arabesk şarkılar söyler. Duygusal biri, kendi kendine hezeyanlar yaşar mesela bir şey anlatırken bir anda ağlamaya başlar. Şimdi kadınlar hakkında acayip konuşan bir tip haline sokuldu.

Bahattin tanıdığınız biri miydi?


Tanıyorum tabii. Çocukluğumuzun geçtiği mahalleden biriydi. O da sigara içen, simit satan, bir yandan okuyan, kafası çok çalışan bir çocuktu. Anneannesi ve dedesiyle yaşıyordu. Kendine büyük gelen giysileri vardı. Millet spor ayakkabı giyerken o büyüklerinden kalan kundura giyerdi. Bahattin’i yaratırken o çocuğu düşünmüştüm. Şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama sonradan okuyup yırttığını öğrendim.

Alıntı...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 27 Nisan 2017 13:14