Arama


perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
10 Ekim 2016       Mesaj #4
perlina - avatarı
Ziyaretçi

Aylar geçmesine rağmen rapor parası alamadıysanız ;


Ziraat Bankası şubelerinden nüfus cüzdanı ile alınabilen ödemeler, 6 ay boyunca teslim alınmazsa tekrar SGK'ya iade ediliyor. Süreyi geçirenlerin SGK il müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor. Ancak 5 yıl içinde tarafından alınmayan paralar tamamen zamanaşımına uğruyor.

Paranızın yatıp yatmadığını http://saglik.ssk.gov.tr/IsgoremezlikTeyit/kontrol.faces den takip edebilirsiniz. Yukarıdaki linkin çalışmaması durumunda www.ssk.gov.tr devredilen kurum uygulamalarından SSK seçilir. Açılan pencerede e- sağlık Giriş seçildikten sonra İnteraktif uygulamalar penceresi karşınızdadır. İnteraktif uygumla penceresinden sistem müdürlükleri iş göremezlik ödeme görme kısmından takip edebilirsiniz.
TC kimlik numarası veya Sicil Numarası ile yapılan sorgulama sonucunda kayıt bulunamadı yazısı görülürse işleminizin henüz bitmediği ve paranızın PTT’ye aktarılmadığını söylemektedir.
Konu ile ilgili daha fazla yardım için bağlı bulunduğunuz Sigorta Müdürlüğünü aramanız yeterlidir.

Aylar geçmesine rağmen rapor parası alınamadıysa ;Bu durumla ilgili bulunduğunuz ilin ilçenin veya semtin sosyal sigortalar kurumuna gittiğiniz gün tarihli vizite kağıdı ve eğer iş kazası ise kaza raporu yada tutanağı ile gittiğinizde size yardımcı olacaklardır.Sonuca ancak sosyal sigortalar kurumuna başvurarak ulaşabilirsiniz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.