herkes şikayetini yazdı yardımcı olmakta bize düşer.
Evet Arkadaşlar baş dönmesi baş ağrıması eklem ağrıları mide bulantısı halsizlik bütün gece kötü birşey olacakmış gibi negatif yüklü bir şekilde gezmek.Sanırım herkesde aynı şikayetler var bunun mantıken bana göre tek bir açıklması var anksiyete bozukluğu öldürmez fakat insanın hayatını zindan eden bir rahatsızlıktır önce bir psikiyatriye sonrada bir psikoloğa görünmenizde fayda var derim ben...
Bu arada ben doktor veya psikolog falan değilim sadece yaşadığım için anlatıyorum.
eğer ben kendim yenmek istiyorum bu rahatsızlığı doktora gitmek istemiyorum veya psikologlara tonla para vermek istemiyorum diyorsanız ve bunun mümkün olabileceğini soruyorsanız Tabiki mümkün sadece ve sadece stresten uzak durun ortamınızdan kopmayın ufak bir iç sıkıntıda ona teslim olurcasına elinizdeki işi bırakmayın aksine onun istediğini vermemek için dahada hırslı çalısın ve teslim olmayın.Dediğim gibi hepsi sadece stresten.
eğer konuya vakıf değilseniz ve soru sormak istiyorsanız altına yorum bırakabilirsiniz.
Herkese çok geçmiş olsun.
Saygılar...