Arama

xanonimx - avatarı
xanonimx
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016       Mesaj #6
xanonimx - avatarı
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar...
Ben 13 yaşındayım ve 7. sınıfı okuyorum. E malum seneye TEOG var. Bir nevi hayatımi değiştirecek olan sınav. Ben lise yıllarımın eglencelı ve çılgınca geçmesini istiyorum. Su an ki arkadaşlıklarım berbat diyebilirim. Bu yüzden de lise de cok guzel srkadasliklsr kurmak istiyorum. Neyse .s
Ben ders calışmayı sevmem ama ne halt ise okulun basarı ortalamasının yuksrısındayım. Ne sayısalım ne de sözel..... En sevdigim ders BEDEN EĞITIMI (voleybol, basketbol,futbol koşu vs.) İste bir gün yine Bedendeyiz hoca oturuyordu bankta (bahcedeyiz) yanina çağırdı beni. 'İpek, seni bir spor lisesine gonderelim. Sporda çok başarılısın. Antrenor, beden hocası vs. ol' falan dedi, bende gaza geldim işte. Bir kac gün bu Spor Lisesini falan araştirdım. Gercekten hayalimdi benim o lise. Konuyu aileme (annem ve babam) açtım. Net bir dille "HAYIR" dediler. "SEN FEN LISESINE GİDECEKSİN" dediler. Gercekten cok uzuldüm. Su sn bile ağlıyorum. Konuyu ne zman açsam kizıyorlar (zaten aile bağlarımiz güçlü değil. her gun kavga vs. oluyor evde) Ne yapmam gerekiyor? Fen Lisesine gitmeyi istemiyorum. asla!!!! Spor Lisesine de izin vermiyorlar. Anadolu ya zaten göndermiyolar.... Nolur yardım edin.
simdiden tesekkur ederimmm