Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2016       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Uyuşturucu kullananlar HASTA değildir arkadaşlar . Öncelikle bunu bir yere yazın . Genetik bir geçişi olmadığından ve herhangi bir hastaşığın tanımına girmediğinde tamamen iradi ve nefsani rahatsızlıktır. Kişi iradesine yenik düşer ve bunu kullanır , konu bu kadar nettir .
Diğer konu nasıl bırakaMAZSINIZ?

- Hasta olmadığımızdan bunun bir ilacı yoktur . Deneyip deneyip 10 yıl bile geçse sonuç olarak tadıyoruz ve devam ediyoruz.
- Hipnoz ( son zamanların etkin buluşu ) savsatalığı ile kafanızı bulandırmaktan başka bişey yapmıyorlar .
- Elektroşok .. Eyvahlar olsun denemeyin bile . Çok tuaftır madde hariç herşeyi unutuyorsun ve şizofreni olma yolunda ilerlemektesin .
- Psikiyatri ilaçları ve bahsi geçen çip - suboxene.. Aşağıda yazacaklarımı dikkatlice okuyun ozaman ...!!!!!

Çığır açtığımız ilaç olarak tanıttıkları suboxene %70 lere varan içindeki OPİAD maddesi ile hayatımıza girmiş vaziyette . Opiad'ın ne oldugunu bilmeyen yoktur heralde

İçtiğimiz şeyler zaten ilaç ve başka bir ilaçla tolare etmekten , beyin yapımızla oynayıp ölene kadar uyuşuk gezmemiz dışında hiçbir özelliği yok .

Veeee Çip ; isminide bizler koyduk heran bizi kumanda edebilecek güce sahip birileri varmış gibi . Deri altından eroin içme diye yerine temin edilen deri altı ilacı ...

Peki nerede otokontrol, öfke kontrolü , anaya babaya saygı , işimizde başarı yolları ,çevremizdeki nesnelere karsı duyarlılıgımız , bizi maddeye iten arkadaslara karşı koyabilme , hayatımı düzene sokabilme , kendi öz disiplinimi oluşturup daha kalieti yaşama şansı , soruyorum nerede ?
İlaçsız yaşama , uyuşturucu ha kullandım ha kullanıcam korkusuyla yaşamama , iş yerimden kovulma korkusuyla çalışmak yerine daha pozitif olma , tekrar soruyorum nerede ?

Bizler başardık , sıra sizde Artık Yeter !!!

Kurtulusvakfi.com
Narcononturkiye.com