Arama

Başak Burcu Özellikleri - Tek Mesaj #7

astrolog1 - avatarı
astrolog1
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017       Mesaj #7
astrolog1 - avatarı
Kayıtlı Üye
Başak konusunda çok mutlu olmayacaksınız, alıngan ve huysuz davranacaksınız. Yıldızlar daha anlayışlı olmanızı tavsiye ediyor. Sevgilinizin kötü ruh halinin sizi etkilemesine izin vermeyin ve durumu rahatlatmaya çalışın.

Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle başak burcu tanımlayan sözcük 'İncelerim “ dir. Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu İş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir. Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Başaklar, genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. İçli-dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır.

Maddi konularda veya alışverişlerde kafanız ticari olarak iyi işleyecek. Detay ve ayrıntı isteyen işler, bugün vaktinizin çoğunu alacak. Özel ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları devrede olabilir. Ne olursa olsun moralinizi yüksek tutmaya gayret etmelisiniz.

Maddi alanda kafanız iyi çalışacak. Parayla ilgili konularda görüşmelerinizi hızlandırabilir ve bu alandaki becerinizi kullanabilirsiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Ticaretle uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak.

Bugün kendinizi çok farklı ve rahat hissedeceksiniz. Heyecan duyacağınız gelişmeler olabilir ve yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Güçlü kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve kendinizi yenilemek için yeni yöntemler öğrenebilirsiniz. Bilincinizin derinlerinden yükselen kuvvetli arzular, sizi harekete geçirecek ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Bugün kendinizi güçlü ve başarılı hissedeceksiniz. İdeallerinizi gözden geçirirken kaygılar hissedebilirsiniz. İnancınızı kuvvetlendirin

İlişkilerde sevgi bağının zarar görmemesi için dengede kalmalısınız.Hızlı ve ani tanışmalar kalbinizin ritmini değiştirebilir.

Günlük Burç Falınız: Sabah saatlerinde çalışma hayatınızdaki işlerinizi iyi hale getirmek için konsantrasyon sağlamalısınız. Riski kararlar almayın. İşlerinizdeki eksikleri tamamlamak sizi yıpratabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. Günün ikinci yarısında eşinizle ilgili konular çözümsüz kalabilir. Sizin daha sakin davranmanız gerekebilir.

Kafanız yapılması gerekenler adına çok hızlı ve yapıcı çalışabilir. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Özel ilişkilerinizde üzerinizde etkisi olan biri size birçok konuda yol gösterebilir.

Yıldızlar bugün çok olumlu olmayabilir ve aceleyle alınmış bir ev ya da araba yüzünden mali kargaşaya yol açabilirler. Yıldızlar özellikle de üçüncü dekantta doğanlar için olumlu bir konumda. Size yeni ortamlarda etkinlikler sunacaklar ve dış bağlantılarınızda da talihli olacaksınız.

Venüs/Plüton etkileşimi ile aşk size diğer burçlara nazaran çok daha yakın olabilecek. Bir nevi mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. Ama dikkat edin, arızaları çekmeyin. Bu hafta estetik operasyon için uygun bir hafta. Eğer bir ilişkiniz var ise bu hafta tutkunun dibine vurabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenlerde bu haftayı değerlendirebilirler.

Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. Mars/Plüton etkileşimi var hafta boyunca. Bu sizin için süper önemli! Çünkü Mars sizin burcunuzda ilerliyor. Bu sizin kişisel girişimlerinize hız, cesaret, öz güven katacak bir enerji olacak. Fakat aynı zamanda bir o kadar agresif bir enerjidir. Eğer agresif tarafa yenik düşmezseniz olağanüstü başarının anahtarıdır. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren girişimlerde.

Başak burcunun tipik fiziksel özellikleri: Uzun bir boy, ince bir bel yüzü pembe beyaz veya esmerdir. Saçları koyu renk ve genelde uzun olur. Sağlıklı saç tellerine sahiptirler. Gözleri insanın içini okur gibi baktığı için de hemen onun etkisinde kalırsınız Farklı bir karizması vardır. Sistemli ve kuralcı yapıları dış görünüşlerine de yansır. Onları asla dağınık ve gelişigüzel göremezsiniz. Kıyafetleri klasik fakat etkileyicidir. Daima kaliteli yaşamaktan hoşlandıkları için, bütçelerini yansıtan hoş kıyafetleri kullanırlar, fakat abartıya kaçmamak şartıyla.
Son düzenleyen Safi; 6 Ekim 2017 20:16 Sebep: Reklam Yasaktır