Arkadaşlar ben sınıf arkadaşımı 2 sene boyunca sevdim halada seviyorum 3. senesinde onunda beni sevdiğini düşünüyorum çünkü hep birbirimize bakarken göz göze geliyoruz ama o da bana söyleyemiyor birbirimizden konuşurken bile elim ayağım titriyor onun kide aynı şekillde istemsiz olarak oluyor bu olay ama artık dayanamıyorum sevgimi içimde tutmak beni kemiriyor her şeyde o aklıma geliyor ve ben ailemin zoruyla okul değiştirdim onu görmek için eski okuluma gidiyorum ama onu gördüğümde mutlu olsamda ertesi gün onun yokluğunda yeni okulumda beni ağlıyor olarak buluyorlar onsuz hayat çok zor ama şuan öğrendiğime göre o başkasını sevmeye başlamış ben gidince bana fazlasıyla sinirlenmiş ama bu beni daha çok ağlattı sizce ona açılmalı mıyım onu istediğim zaman görebiliyorum ama açılmadığım sürece içim sıkışıyor ve içimden ağlamak geliyor bi kere fake hesap açarak ona hislerimi anlattım ama kim olduğumu demedim o da bana bi git dedi sınıfımdan birini seviyorum dedi ama onu eskiden dedi acaba o bahsettiği kişi ben olabilir miyim çünkü bana yakın davranıyordu