Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #43

YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #43
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 09.12.2006 , Cumartesi

Bugun, yaratıcı kabiliyetiniz, bilginiz ve çok yönlülüğünüz parasal konularda size yardımcı olacaktır. En azından para konularında konuşmaktan zevk duyan ve zihninizle de bunu isteyen bir ruh hali içinde olacaksınız. Diğer insanlarla iletişim kurma beceriniz sayesinde bugün para kazanabilirsiniz. İş zekanız mükemmeldir. Hünerleriniz artar ve finansal bir konuda ne zamandır düşündüğünüz bir atılımı gerçekleştirirsiniz. Fikirleriniz fazlasıyla yoğun olduğundan güvencenizle alakalı konularda hızlı hareket edebilirsiniz. Normalde rahatınıza çok düşkün olduğunuz halde bugün aktif ve enerjik olacaksınız.

Bugün ayrıca, konuşmada, yazmada ve düşüncelerinizi açıklamada yaratıcı enerjileriniz olacaktır. Yoğun bir yolculuk ve gezme isteğiniz nedeniyle, kardeşleriniz, akrabalarınız yada yakın arkadaşlarınızla birlikte bir kısa yolculuk yapabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalacak ve bulunduğunuz ortama barış ve sukunet getireceksiniz. Çevrenizdeki insanlara iltifatlar edecek zeki, esprili ve iyimser tavırlar sergileyeceksiniz.
Bulunduğunuz yerlerde, her zaman olduğu gibi dikkat çekecek, hatta br konu için arabuculuk bile yapacaksınız.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terazi - 10.12.2006 , Pazar

Bugün, arkadaşlarınızla beraber bir organizasyon işiniz başarıyla sonuçlanacaktır. Sizden büyük dostlarınızın da yardımıyla son derece yararlı bir iş yapacaksınız. Bugün merkür/mars kavuşumunun burcunuza olan yansıması sonucu fazla düşünmeden konuşmanız mümkün olabilir. Zihniniz o kadar yoğun ve dışa dönük olacağından içinizden geldiği gibi konuşmakta hiçbir sakınca görmeyebilirsiniz. Bu yüzden ne söylediğinizi önce kendiniz duyup sözlerinizin nereye gittiğini fark etmelisiniz.

Finansal konularda son zamanlardaki girişimleriniz, iletişim ve haberleşme açısından kilitlenmeye yol açabilir. Parasal konularda engellerle, yasaklarla yada katı kurallarla karşılaşabilirsiniz. Zihinsel ifadenizde tıkanıklıklar oluşabilir. Ve bu etkenler kafanızın içindeki planların da doğal olarak gecikmesine yol açabilir. Üzerinizdeki sorumluluklarınızı maddi açıdan yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Sizden üstün pozisyondaki insanlar üzerinizde hakimiyet kurabilirler. Tüm bunlar önümüzdeki Perşembe oluşacak yeniay sürecinde yoluna girecektir. O güne kadar acil kararlar vermekten sakınmalısınız.