Arama


payem - avatarı
payem
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018       Mesaj #3
payem - avatarı
Kayıtlı Üye
Burun estetiği ameliyatı, burun anatomisinin detaylı incelenmesi sonrasında, kişinin beklentileri ve taleplerinin de göz önüne alınarak, yüzlerine olabilecek en uygun şekilde burunlarının yeniden şekillendirilmesi ameliyatıdır.

Birçok burun yapısı vardır. Büyük burun, küçük burun, kalkık burun, eğri burun ve çengel burun gibi vs. Burun şeklini beğenmeyip bu yüzden sosyal veya psikolojik sıkıntı yaşayan kişiler burun estetiği yaptırmaktadır.

Hekiminizle buluşmadan önce burnunuzda sizi mutlu etmeyen ve değişmesini istediğiniz özellikleri çok iyi anlamaya çalışın. Hekiminizden bu sorunlara benzer özelliklerdeki hastalarını göstermesini rica edin. Hekiminizin bu konulardaki görüşlerini sorun. Unutmamalısınız ki, tıp bilimleri yoruma açık bilim dallarıdır. Farklı hekimlerin aynı konu üzerinde farklı düşünceleri olabilir. Dolayısıyla kendi düşüncenize en yakın, sizi en iyi anlayan hekimle mutlu sona daha kolay ulaşabilirsiniz.
Ayrıca unutmayın ki bazen talep ettiğiniz durumlar gerçekçi ya da değiştirilebilir özellikler olmayabilir. Hekiminizin bu konudaki görüşleri de çok önemlidir.
En doğru hekimin sizi ameliyat eden değil, belki de haklı gerekçelerle ameliyatınızı reddederek sizi burun ameliyatından uzaklaştıran hekim olabileceğine inanın.