Arama

Forumlar Neden Duruldu - Tek Mesaj #2

Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
1 Mart 2023       Mesaj #2
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Açıkçası burayı önceden ne kadar seviyor olsam da artık günümüz standartlarına göre insanları çekebilecek bir yer değil. 10 yıl önce bir Chatbox'a sahip olması falan büyük bir olaydı ve online olarak sosyalleşmek için çok iyi bir araçtı ama bugünlerde insanlar böyle yerlerde sohbet falan etmeye yanaşmıyor, özellikle şu anki 16-20 yaş araları daha bilinçli. Yani MsX'in benim fikrimce tek eşsiz özelliğide böylece konu dışı kalmış oluyor.

Bunlar dışında ziyaretçi sayısının çok düşük olmasının sebeplerinden biri muhtemelen güncel olarak aktif çok fazla sitede de her şeye ulaşabiliyor olmaları ve Msx'in eskisi gibi ilk sıralarda sonuç vermemeside var. Ayrıca bundan bağımsız olarak söylemek isterimki şu an MsX forumları çok kötü halde, ilgilenen yetkili kalmamış olsa gerek -ki bu da normal bir şey herkesin kendi hayatı ve işleri var, eleştiri yapmadığımı belirteyim- bu da negatif etkenlerden biri sayılabilir.

Artık eski ihtişamına dönmesi sıfırdan bir dönüşüm geçirmediği sürece mümkün değil, kaldı ki onu yapınca bile başarması düşük bir ihtimal. Ama ne olursa olsun bu site hala binlerce konuya, bilgiye sahip ve açık kaldığı sürece birilerine yardım etmeye devam edecek - ki bence en önemli şey de bu.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.