Arama

Karby - avatarı
Karby
Yeni Üye
27 Haziran 2023       Mesaj #5353
Karby - avatarı
Yeni Üye
Ben Karby! Eylülde üniversiteli olacağım. Başlıca ilgi alanlarım fizik ve felsefe. Ancak evrenin sırlarını keşfedimizde alın teri olan her türlü bilim dalına ilgiliyim. Dünyayı çok seviyorum. Yaşadığım evreni seviyorum . Kaosu seviyorum. Birgün silinip yok olduğumda dünyayı mutlu ve sağlıklı bırakmak istiyorum ardımda. İnsanların da bu konuda duyarlı olmasını çok istiyorum. Tek bir dilek hakkım olsa bunu dilerdim. Duyarlı,dünyayı seven ve gelecek nesiller için de yaşanılabilir bir dünya için çalışan insanlara dönüşmesini dilerdim herkesin. Neyse konudan sapmaya çok meyilli biriyim. Elimde değil. Site hakkındaki görüşlerime gelecek olursak. Karmaşık bir arayüzü var birazcıkk. Ya da ben çok basit arayüzlere alıştığımdan böyle geliyor bana. Sitenin mistik havasına bayılıyorum. Tasarımcıları peri tozu dökmüş olabilir. Bilmiyorum. Nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum. İnternette bolca vakit öldürdüğüm vakitlerde denk gelmiş olabilirim. Her neyse çok sevdim burayı. Hepiniz kendinize ve çevremize çok iyi davranın.