Arama

MsX'te Gelecek Zaman - Tek Mesaj #12

evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
11 Aralık 2006       Mesaj #12
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
* olayda geçen kişşiler tamamiyle gerçek olup..diyaloglar, arkadaşların samimiyetlerine inanarak tarafımdan uydurulmuştur..sürçü lisan etimise af ola..: )

Yıl 2017 msx te sıradan birgün..10 yıl sonra msx tüm dünyada yayılmış ve 1 milyarın üzerinde bir üye sayısına ulaşmıştır..

o sırada form oyunlarda şunlar almaktadır..

post old 1 dk.önce arwen Bayan F photo
mavideyim
bbvip
mymood2 Happy
arwen user online
İtibar: 3260 Puan: 18149000
reputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation greenhreputation greenhreputation greenhreputation greenhreputation goldreputation goldreputation goldreputation goldreputation goldreputation goldreputation goldreputation gold

şeker üye Msn Happy

post old 1 dk. Önce KafeYeLMeR Bayan F zointsico photo
LoVe BuTTeRfLy
bbvip
mymood2 Festive
KafeYeLMeR user offline
İtibar: 3050 Puan: 15282000
reputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation goldstarreputation greenhreputation greenhreputation greenhreputation greenhreputation goldreputation goldreputation goldreputation goldreputation goldreputation goldreputation goldreputation gold

aşkuuumm üye..Kiss

post old 1 dk.önce arwen Bayan F photo
mavideyim
bbvip
mymood2 Happy
arwen user online

İtibar: 3260 Puan: 18149000

bal dan daha şeker üye Msn Happy

post old 1 dk. Önce KafeYeLMeR Bayan F zointsico photo
LoVe BuTTeRfLy
bbvip
mymood2 Festive
KafeYeLMeR user offline
İtibar: 3050 Puan: 15282000

aşkuuumm Faint Faint

*aynı anda "chat box"...

diğer arkadaşlarımızın dediği gibi 10 yıl sonra teknoloji nekadarda ilerlemişte olsa..yazılar yukarıdan aşağıya doğru akmaktadır..ve revo'nun dediği gibi saat te durmuştur..(işin doğrusu ben de revodan ..kopyaladım..teşkür..revo)

[1 Dakika Önce 22:45]NoRanynn: miğdem ağrıyor.. Msn Sad
[1 Dakika Önce 22:45] ThinkerBeLL: adaş geçmiş olsun..ben sana demiştim..ama.!
[1 Dakika Önce 22:45]NoRanynn: ne demiştin adaş?
[1 Dakika Önce 22:45] ThinkerBeLL: bukadar jelibon yeme miğden birbirine yapışacakdiye..
[1 Dakika Önce 22:45]NoRanynn: haklısın adaş. Dün akşam acile zor yetiştim..tıp tarihinde bir ilkmiş jelibon zehirlenmesi..artık azaltmayı düşünüyorum..
[1 Dakika Önce 22:45]virtuecat: Msn Tongue ***(isminin değiştiğini biliyorum virtu.. Blue WizardMsn Wink )***
[1 Dakika Önce 22:45]virtuecat:nori ben sana 10 yıl öncede demiştim galeta ye miğdeye iyi gelirdiye..neyse geçmiş olsun.dikkatet.
[1 Dakika Önce 22:45] NeutralizeR: slm arkadaşlar msx foto albüm 315 çıkmıştır..iyigünler..
[1 Dakika Önce 22:45] barış: herkese ben denRose Rose Rose
[1 Dakika Önce 22:45] the_devil: PRO1455
[1 Dakika Önce 22:45]kompetankedi: maavv ..boyutlara dikkat edelim..

***( 10 yılsonra saç ekim sistemleri çok ilerlemiştir.)***

[1 Dakika Önce 22:45] efnalya:virtu yeni resmini gördüm albümde saçların çok güzel olmuş..çok uzun ve gürler.birde yarısı sarı yarısı lacivert çok beyendim..güle güle..tara..Msn Grin
[1 Dakika Önce 22:45] Hi-LaL: Msn Grin artık kelizmatik değilsin virtu..
[1 Dakika Önce 22:45] virtuecat: teşekkür ederim arkadaşlar..Msn Wink
[1 Dakika Önce 22:45] Arex: Rofl
[1 Dakika Önce 22:45] *LaDy *Mooooh
[1 Dakika Önce 22:45] KafeYeLMeR: Msn Cry 10 yıl geçti ama halen pc im gelmedi.Msn Cry
[1 Dakika Önce 22:45] DreAmTeaM: Msn Cigarette Msn Coffee
[1 Dakika Önce 22:45] KANDASKAN : Msn Cigarette
[1 Dakika Önce 22:45] *xcherry*
[1 Dakika Önce 22:45] *the_devil*
[1 Dakika Önce 22:45] *ocean
[1 Dakika Önce 22:45] *Ahmetseydi*
[1 Dakika Önce 22:45] *evo*
Son düzenleyen Blue Blood; 11 Aralık 2006 14:38