Madem bizim yazılarımız var burda ve madem aşk dair yazılmış
o zaman bu da benden..
İşte o gün geldi Gidiyorsun....... Kendi yolunu çizmiş.. Emin adımlarla... Bense kafası karışık.. Derin duygularla.. Ne söylesem bilmiyorum Sanki kelimeler düğümleniyor Yutkunmak zor geliyor Seni bir daha görememek korkusu büyüyor Seni düşünürken sadece ağlamak istiyorum Sadece senin mutlu yüzün bana umut veriyor Gözlerin sanki de “bana birşey olmaz” diyor Beni anlayanın sadece SEN olduğunu biliyor musun? Ben tek kelime etmeden aklımı okuyorsun Ama emin ol arkadaşım... Dünyanın öbür ucunda bile olsam... Bizi dev dalgalar bile ayırsa... Yıkılmaz dağlar bize engel olsa... Bil ki ben her zaman yanındayım Senin uslanmaz arkadaşın olacağım Sesini çok özleyeceğim Gülüşünü.... Duruşunu.... Beni sinir edişini.... Sensiz asla eskisi gibi olmaycak Ama... Beni avutan ne biliyor musun? Kalbinin sahibi.... Siz birlikteyken sanki de kayboluyorsunuz bu dünyadan Kendi dünyanıza çekiliyor... Orda tekrar doğuyorsunuz Bu da bana umut veriyor Çünkü biliyorum ki..... Siz birbiriniz için yaratılmışsınız Beni affet arkadaşım Sana yaptığım saçmalıklar için Beni affet arkadaşım Seni anlamadığım için Beni affet arkadaşım Yokluğuna alışamayacağım için Seni çoook özleyeceğim ve Ölene dek seni senden çoook seveceğimmmm. I promise.....
(E.S.)