Arama

hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #1503
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Jetaime adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaslar benimde bi sorunum var live messengerla umarim bilginiz vardır bu konuda Msn Happy ve bana yardımcı olursunuz insallah. benim sorunum media playerda calınana şarkı live messengerda gorunmuyo ozelligi acmama ragmen gorunmuyo. boyle olunca bende bi eklenti yükledim winamp içindi ama o simdi winamptaki şarkı gorunuyo ama media playerdaki calınan şarkı yine goruntulenmiyor. bu sorunun aynısını yasayan varmı acaba aranızda ? yada cözümünü bilen varmı Msn Happy msni toptan silip yeniden yuklemek dışında tabi Msn Tongue

Başlat > Programlar > DonatıLar >eğlence >windows Media Player yolunu izleyerek media playeri çalıştırın.

Artından araçlar >seçenekler >ekletiler'e ulaşın..
Resimdekini seçin..

msx11sda233as24dhb6

Daha Sonra Messenger 'da ResimdeKi yeri Seçin..

ase124sd2gf0

Sorununuz Çözülecektir..

Alıntı
berat_27 adlı kullanıcıdan alıntı

benimde bir sorum var msn de adiniz@soyadiniz.com 'a benzer bir hesap aldım görünen adın sonunda (e-posta adresi doğrulanmadı) diyor bunun yüzünden adımı değişemiyorum hemen cevap bekliyorum nolur

Keydettirdiğiniz maili onaylamak için gerekli olan mail kutusu (inbox) olmadığından doğrulayamazsınız..

Alıntı
karantina_kuvvet adlı kullanıcıdan alıntı

sizde stuffplug un live uyumlusu var mı

Daha Çıkmadı ama nasıl olucağı hakkında bilgi sahibi olmanız için alttaki linkte bulunan konuyu inceleyin.
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)