Hayata Merhaba
Hayat 40'ında başlar dedikleri gerçekmiş! Kırk'a yaklaşmışken, ben yaşamaya başlıyorum. Bir çok kişiye göre son derece sıradan belki. Ama benim için ne cesaret bilemezsiniz.
Yıllarca içimde yanan alevleri artık serbest bırakıyorum. Tüm o arzularım, uçukluklarım kızıl alevler içinde dansediyorlar. Sevgiyi ararken kapıldığım o sevgisizlik girdabından kendimi çekebiliyorum yavaş yavaş... Ama biran önce uzaklaşmalı her an geri kapılma tehlikesi var.
Elveda eski koca. Sana harcadığım sevgi dolu yıllara karşılık verdiğin acılarımı saklayacağım. Artık ağlamıyorum senin için. Artık önce kendimi seveceğim. Üstüme yapışan o hastalık gibi varlığından zerre zerre kurtulmak için vücumu sular, ruhumu sevgilerle arındıracağım...
Elveda annem babam...Gençliğimde bana gösteremediğiniz sevgi için sizi fazla suçlayamıyorum.Biliyorum iyiliğimi istediniz,ama benim yaşamama neden izin vermediniz?Şimdi bile bana sitem ediyorsunuz,ama ben susuyorum.Ve artık kendi iyiliğimi düşünebiliyorum.
Elveda hatalarım...Ve merhaba yeni hatalarım.Sizi yaşamaktan geçmişte utanca benzer şeyler duymuş olabilirim.Ama artık daha cesurum.
Merhaba hayat...Sevgi dolu olmaya,sevgi dolu olanları kucaklamaya hazırım. Artık eskisi kadar korkmuyorum insanlardan.Gözlerimde yanan alevi saklamaya niyetim yok. Yitip gitmeye paydos.