Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2005       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
suicide35 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar 512 adsl kullanıyorum. az önce hız testi yaptım; ilk teste sonuç 235 ikincisinde ise 312 çıkıyor..zaten 1 haftadır internet çok yavaş.sorun bendemi telekomdamı sizce??
adamlar hızı 512 yaptık diyorlar ama ben 400ü geçeni duymadım..
bu konuda bilgilendirirmisiniz??
teşekkürler..

Daha evvelki mesajlarımda belirtiğim üzere > yüz değişik site adresi verebilirim hız testi konusunda hepsini de ortak yanı telekomun kendi sitesi de dahil olmak üzere 512 bağlantının 390 geçmemesidir buna sebep çoktur ama bir şikayetiniz varsa telekoma yapsanız ( vatandaşlık hakkınız olan bilgi alma konusunda ) gerekli malüm cevabı alacağınızdan kuşkum yoktur > sorun sizden kaynaklıdır diye > halbuki bağımsız test sayfaları bağlantı hızını komik derecede göstermesinin tek nedeni telekomdur aziz kardeşim telekomdur > 512 parası alıp sana verdiği hizmet 390 dır > size karşı bir soru sorayım daha evvel sorduğum gibi siz şayet bir gün faturanızı geciktirseniz acaba sizden bu kusurunuz için kaç para vade farkı isteyecek hiç düşündünüz mü ...? ama sıra kendilerine geldi mi alt yapı yetersiz gibi komik bir savunmaya geçerler ( madem yetersizse neden 216+512 birleştirdiniz ve neden ha bire süratli internet gibi komik bir reklama devam ediyorsunuz ) > hukuk yolu açıktır deneyin geçen sene bir vatandaş hukuka baş vurdu ve 7,5 milyar tazmine mahküm etti telekomu sizde bunu baz alarak baş vurun > kolay gelsin