Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #57

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Aralık 2006       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gelen firsatlari iyi degerlendirin
1x1
2006'te kendi sansinizi kendiniz yaratacaksiniz. Girisimlerinizde basarili olup, zorluklara karsi daha dayanikli olabileceksiniz.
1x1
Kuskusuz bu yilin sansli burcu Terazi olacak. 2006, kendinize güvenin artacagi, sansa daha çok güvenebileceginiz bir yil. Sorumluluk hissiniz ve çabalariniz bu yil çok daha güzel sonuçlar getirirken, kisisel olarak kendinizi yenileyeceksiniz. Saglik problemleriniz varsa, bunlar daha kolay düzelebilecek. Kendinize güveninizi tazelerken, is hayatinda da olanaklari daha iyi degerlendirebileceksiniz. Anlasmalar, ortakliklar ve evlilik alaninda daha büyük sanslar yakalayabilirsiniz.
1x1
14 Ekim'den sonra dogmus olan Terazi'ler, Satürn'ün disiplin getiren enerjisini hissedecek. Siki çalisma ve sorumluluklar etkin olacak.
1x1
Özellikle güzel sanatlar ve yaratici alanda aktif olan Terazi'ler için, Neptün daha üstün bir yaraticilik ve ruhsallik getirmekte.
1x1
sansli alanlar: Bu yil kendi sansinizi kendiniz yaratacaksiniz. Kisiliginiz, girisimleriniz ve görünümünüzle sansi kendi üzerinize çekmek daha kolay olacak. Daha popüler, ilgi gören ve iyimserlik sergileyen bir tavirdasiniz. Kendine güvenerek yeni riskler alabilecek ve hayatinizin ufuklarini genisletebileceksiniz. Egitim, kariyer ve evlilik hayatinda pozitif deneyimler söz konusu. 26 Ekim'den sonra ise Jüpiter size maddi alanda daha fazla kazanç getirebilir ve elde ettiginiz tecrübeleri daha kolay biriktirebilir, saglamlastirabilirsiniz.
1x1
Mücadele alanlari: Bu yil zorlamalara karsi daha dirençli olabilirsiniz. 2006, size daha fazla kolaylik ve basari sansi getiriyor. Ancak 14 Ekim'den sonra dogmus olan Terazi'ler, kariyerle ilgili konularda ve amaçlarina erisme yolunda daha fazla disiplin sergilemek zorunda. 6 subat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz tarihleri arasinda Mars'in sert açilari, yorucu zamanlara isaret etmekte.
1x1
Ask ve Iliskiler
1x1
Venüs'le iliskili olan Terazi, iliskilerin, askin ve uyumun burcudur. Terazi'ler, aska ve beraberliklere özel bir önem verir ve duygularini mümkün oldugunca belirgin kilar. Bu burcun insani romantizmi öne çikarir ve kabaliklardan hoslanmaz. Partnerlerinin kararli ve irade sahibi olmasini tercih ederler.
1x1
Terazi Kadini: Terazi kadini aska âsiktir. Düzensiz, vasat ve agresif hareketlerden hoslanmaz. Iliskilerinde tarafsiz, yumusatici ve dengeleyicidirler. Bununla birlikte Terazi, fikirleriyle de öne çikan bir burçtur ve iliskilerinde zihinsel canliliga büyük önem verir. Askin sadece fiziksel alaninda kalmayacaklar, düsüncelerini paylasan partnerler arayacaklardir.
1x1
Bu yil Neptün, size romantizm ve askta kendinizi kaptirabileceginiz temaslar getirmekte. 2 subat–26 subat, 22 Mart–15 Nisan, 10 Mayis–3 Haziran, 17Agustos–11 Eylül, 8 Ekim–5 Kasim dönemleri, iliskilerde çok daha olumlu ve keyifli dönemler olabilir. 6 subat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz arasinda tartismalar ya da kisilik çatismalari huzursuzluk getirebilir.
1x1
Terazi Erkegi: Zevk sahibi ve dikkat çekmeyi bilen bir erkektir. Gerçek bir romantiktir. Özellikle 6 subat'a kadar ve 20 Mart-20 Mayis arasindaki dönemde iliskiler daha akici ve heyecan verici olabilir. 12 Haziran–28 Temmuz arasinda sabirsizlik, ters ve ani çikislar ve yanlis anlamalar yüzünden keyfinizin kaçmasi, iliskileri zora sokabilir.
1x1
En iyi iliskiler : Terazi-Terazi, Terazi–Kova
1x1
En zor iliskiler: Terazi-Yengeç
1x1
Is ve Para: Uzun vadeli düsünmek ve planli hareket etmek size çok sey kazandirabilir. Neyse ki Jüpiter burcunuzdan geçerken, ilk bakista zor gibi gözüken olaylarin sonrasinda büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Mars, 6 subat–20 Mart araliginda mesleki açidan daha zor bir döneme isaret ediyor. 28 Temmuz sonrasinda ortaklasa konularda kazançlarinizi daha iyi korumanin yollarini bulmalisiniz. Miras, toplu bir paranin ya da kaynagin beklentisi içinde olabilir, ama istediginiz yönde hareket etmekte zorlanabilirsiniz.
1x1
Saglik: Sagliginizla ilgili problemler beklememelisiniz. Saglik problemleri olanlar, bu yil çok çabuk iyilesebilirler. Saglik açisindan, 1 Mayis–12 Haziran arasi daha hassas bir dönemde olabilirsiniz. Bu dönemde bedeninizi asiri yipratan çalismalardan ve is ortaminda kendinizi tüketmekten uzak durmalisiniz.
1x1
Terazi 23 Eylül - 23 Ekim
1x1
Tanimlayan kelimeler:
1x1
+ Diplomatik, gelismis zevkler, kibar, romantik, baris arayan, dengeleyen, idealist
1x1
- Kararsiz, zayif iradeli, saf, kolay etkilenen, zevklere asiri düskün ve herkese mavi boncuk dagitan
1x1
Yönetici gezegeni: Venüs Elementi: Hava Niteligi: Öncü
1x1
Vücutta karsi geldigi bölge: Böbrekler
1x1
Rengi: Soluktan parlaga mavi tonlari Metali: Bakir Tasi: Safir
1x1
En uyumlu oldugu burç: Kova
1x1
En uyumsuz oldugu burç: Yengeç
1x1
Yükselene göre Terazi ve 2006
1x1
Yükselen Koç: 2006 yilinda ikili iliskiler, evlilik ve ortakliklar yüzünden, tam olarak istediginiz gibi hareket etmeniz zor olabilir. Sonbaharda maddi konulara daha fazla dikkat etmelisiniz.
1x1
Yükselen Boga: Bu yil size saglik, düzen ve organizasyonla ilgili konularda yeni olanaklar getirebilir. Yilin ikinci yarisinda yapacaginiz girisimlerin kolay ilerlemedigini görebilirsiniz.
1x1
Yükselen Ikizler: Bu yil hayatiniza çok daha fazla keyif, yaratici çalismalar ve çocuklarla ilgili konularda olumlu tecrübeler getirebilir. Ask hayatinizda mutlu olabilirsiniz.
1x1
Yükselen Yengeç: Bu yil size yakin çevrenizden çok daha büyük destekler gelebilir. Ev hayatinizla ilgili olumlu gelismeler bekleyebilirsiniz. Evde genisleme mümkün.
1x1
Yükselen Aslan: Önemli degisikliklerin olacagi bir yila girmektesiniz. Özellikle yilin ikinci yarisinda gerek iliskiler ve evlilik, gerekse is hayatiniz açisindan ciddi kararlar verebilirsiniz.
1x1
Yükselen Basak: Bu yil size maddi konularda önemli sanslar getiriyor. Kazançlarinizi arttirabileceginiz, yeni gelir kaynaklari elde edebileceginiz bir yildasiniz.
1x1
Yükselen Terazi: Bu yil size istediginiz pek çok seyi getirebilir. Görünümünüzde degisikliklere gidebilirsiniz. Yeni girisimler, kisisel adimlar daha basarili olmanizi saglayacak. Kendinize olan güveniniz sizi sansli kilmakta.
1x1
Yükselen Akrep: Geçmiste yaptiginiz çabalarin karsiligini alabileceksiniz. Yilin son aylarinda daha pozitif gelismeler bekleyebilirsiniz. Ancak mesleki alanda önemli bir test altindasiniz.
1x1
Yükselen Yay: Bu yil size gerek is hayatinda, gerekse sosyal alanda çok daha büyük firsatlar sunmaya hazir görünüyor. Arkadas çevrenizde genisleme olabilir. Isle ilgili kazançlarinizi daha iyi degerlendirebilirsiniz.
1x1
Yükselen Oglak: Bu yil size is hayatinda önemli deneyimler ve kendinizi ortaya koyma firsati getirmekte. 2 yildir ortaklasa alanda ortaya çikmis olan problemleri de asabileceksiniz.
1x1
Yükselen Kova: 2006 size önemli kazançlar ve özellikle daha olumlu bir hayat bakisi getiriyor. Egitim, entelektüel faaliyetler, yolculuklar son derece basarili olabilir.
1x1
Yükselen Balik: Bu yil size yeni maddi kazançlar, ortaklasa konularda destek ve daha iyi kredi kosullari getiriyor. Bu arada duygusal açidan yogun bir beraberlik yasayabilirsiniz. Sosyal alanda da aktif bir yil olabilir.