Arama

Sizin Şiirleriniz - Tek Mesaj #257

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #257
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Center adlı kullanıcıdan alıntı

bazen güzel dörtlükler geçer,
aklımdan
müsait deĞildir tarih ya da satır,
belki de varlıĞımdan.. ( Şiir yazmak neyime)

Nice şairler var ben şair'im diyemeyen. Bunlardan biride Nazım hikmet'ti.

düz yazıya yakın,- okudunduktan sonra akılda kalmayan, bir şey anlatmayan, birbirine uyumlu sözcüklerin bir araya gelmesiyle hoş bir armoni oluşturan, Okuduğunda ardında anlam bırakmayan şiir, şiir değildir..

Kimsenin hevesini kırmak istemem, küçük bir tavsiyeydi..

Alıntı
capkInPreNS adlı kullanıcıdan alıntı

Ben yazdığım şiirLeri biriLerine beğendirmek amacıyLa yazmadım hiçbir zaman! Benim başkaLarı için duygum yok! Benim başkaLarı için Sadece istemLerim vardır! Buda küçük bir dipnot . . .

Ve konuşmaLar . . . AnLamLı görünüpte asLında içi boş oLan konuşmaLar . . . 20 yaşında bir kızı rahatLıkLa etkiLeyebiLen konuşmaLar benim için birşey ifade etmez hiçbir zaman . . . Ve burası Kendine ait şiir yazma yeridir ve ben Hiçbir zaman kendime şair demedim ve bunu savunmadım . . . Ama bunu bana yakıştırıp eLeştirdiysen ne mutLu bana! Demekki birşeyLer ortaya koyabiLmişim . . . Darısı Başınıza . . . Msn Rose

İnsanın yüreği ne diyorsa odur nice şairlerde kendinden öncekiler için aynı şeyleri düşünüyorlardı..bence insanın yüreğinden geçenleri anlamak istiyorsak onu sadece okumalıyız..ama katılıp katılmamak anlayıp anlamamak hatta bilirkişi olmak bu olmamalı..bir zamanlar bir söz duymuştum;

"yazan kalem mi değerlidir?
yoksa yazılı olan kağıt mı?"

Bütün yüreğinden geçenleri paylaşan arkadaşlara tşk ediyorum...Ne iyi olduda hepimizin yolu msx'den geçti...