Arkadaşlar bir sorunum var aklıma çok takılıyo.Bilgisayarımda winamp ta şarkı listemi oluşturup kaydettim ve j kısayolu ile parça açmaya çalıştığımda parçayı seçip enter'a basıyorum ve o an donuyo 15-20 saniye takılıyor sonra açılıyor.Anında açılmıyor yani.yada elle normal şekilde parşaları vinampa aktarıyorum,bir parçanın üzerine çift tıklıyorum yine aynısını yapıyor.sırf bunun için bilgisayara format çektim yine olmadı.acaba müziklerimin arasında müzik dosyası harici dosyalarmı var diye düşündüm.tüm müzik listemi sildim. bir arkadaşın müziklerini aktardım.arkadaşın bilgisayarında hiçbir şekilde sorun çıkmadığına emin olduktan sonra tabi.halen aynı sorunu yapıyor.Ne olduğunu anlamış değilim.Donanımsal bir sorunmu var diye düşünüyorum (allah korusun)Sizlerden bu konuda bana fikir vermenizi bekliyorum.
sistem özelliklerini en alta yazdım.
bunun dışında bir sorunum daha var.oyunlarla ilgili sorunum var.hilf life iken oyun da donma oluyor.call of duty de donma oluyor,moto GP de donma oluyor buna benzer birçok oyunda donmalar oluyor.ekran kartı 256mb başka bilgisayarda sorun çıkarmıyor.ama bende sorun çıkıyo.bir uyuşmazlıkmı var yoksa.eğer bir uyuşmazlık varsa ekran kartımımı değiştiriyim anakartımımı dğiştiriyim.tavsiye edebileceğiniz uyumlu bir ana kart ekran kartı 2 lisi varmı tabi amd 3000 2ghz athlon uyumlu olacak.
ANAKART : ALBATRON K8M800-754
İŞLEMCİ : AMD 3000+ 2.00 GHZ 64 BIT ATHLON
RAM : 512MB DDR
HARDDİSK : 80 GB SAMSUNG SATA
EKRAN KARTI : GFORCE FX 5500 256MB