Arama

assenucler - avatarı
assenucler
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #1009
assenucler - avatarı
Ziyaretçi
Dostlar Merhabalar,

Hayırlı sabahlar iyi hafta sonları. Windows XP Pro Tr SP2, asustek p4sdr-vm, intelMsn Rainbow pentiunMsn Rainbow 4 CPU 1.70 GHz, pga 478 socket, sis 650 video card, 512 Ram, ekran ve ses kartı onboard, aver media tv kart, samsung 80 Gb hard disk , bios award software asus p4sdr-vm acpi bios revision 1008a, adsl zoom5 modem e sahibim.

Önce pegasuz tv kartı takdırdım, windows görev yöneticisinde aver video exe (80-95) CPU kullanımı % 100'e çıkıyor, bu kartı kaldırıp Aver media tv kartı takıldıktan sonra da değişen bir şey olmuyor, sonuçta da hiç bir ofis programı ya da başka bir programı kullanamıyorum. Donma oluyor. Eğer radyoyu kullanırsam, CPU kullanımı % 5-10 arasında.

Hard diski yeni aldım ve 20 gün içinde programı kuran servis 2 kere format attı. İlkinde PC 4-5 dakikada açılıyordu, format atıp xp yi tekrar kurdu, şu an 1 dakika içinde hızlı açılıyor.

Arkadaşlarım aver media tv kartı ile çeşitli programları bir arada kullanıyorlar. CPU kullanımı % 10 - 22 arasında, sorunu anlattım.

Değerli düşünce ve görüşlerinizi bekliyorum. İlgi ve yardımınız için öncelikle teşekkürler.
Son düzenleyen assenucler; 24 Aralık 2006 10:32 Sebep: düzeltme