Alıntı
zekeryaa adlı kullanıcıdan alıntı merhaba çok güzel bi program tşkler
yalnız bir sorunum var
başka bilgisayarda kaydettiğim dosyayı kendi bilgisayarımda (udp uzantısı yazıyor) convert edemiyorum. açamıyorum da bad input yazıyor.
başka convertter kullanabilir miyim?
yardım edebilir misiniz?
tşkler
Streams klasörüne attınsa aslında sorun çıkmaması gerekirdi.Bununla birlikte bad input hatasını genellikle kayıt düzgün sonlanmadığında veriyor program.
Kullanırken farkettinizse önce yeşil bir nokta koyar , daha sonra yeşilin yerini kayıt sahnesi alır ( screenshot gibi) .Yeşilden kayıt sahnesine dönmeden kaydı sonlandırmayın.
Birinci bu. İkinci olarak programı kapatırken düzgün kapanmasına dikkat edin , görev yöneticisinden ( ctrl + alt + delete le açılıyor bilirsiniz ) kapatmayın .Son sebep de program neticede halen geliştirme aşamasında , zaman zaman hata vermesi de mümkün.
Programın kayıt formatı vc veya udp de olsa dosya uzantısı libmimic isimli özel bir codecle sağlanıyor , halilye convert işlemini programın içinden yapmak durumundayız.Başka konverter kullanma şansımız yok ,eğer başka bir medya playerda oynatacaksak programın içinden bilinen bir video formatına çevirmemiz şart.