Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Tek Mesaj #10

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, zaman kaybı gibi lüksünüz yok.

Aşk Yaşamı: Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe kısa bir süre kayıtsız görünecek, ama sonunda da görüşeceksiniz. Herkese geri dönmeyeceğinizi söylüyorsunuz, ama kafanız karışık. İş yaşamı : İş yerinizde yaşanacak sarsıntının sizi etkilemeyeceği çok açık görünüyor. Yine de arkadaşlarınızın tedirginliğinden etkileniyorsunuz. Sizinle görüşülmek istenilen önemli bir gelişme var, yakında aranacaksınız.

Para Durumu: Parayı dikkatli kullanma becerisini geliştirmeniz gerekiyor. Şu günlerde miktarı netleşecek, bir gelir artışınız söz konusu. Paylaşma duygunuza sınırlar koymanız yararlı olacak.

Dikkat: İş yaşamınızda sonradan sancılarını yaşayacağınız bir teklif, size altın kupayla uzatılabilir. Bu konuyu herkesle konuşmanız, iyi araştırmalarla ele almanız gerekecek.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.