Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #65

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006
Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında hayat felsefenizdeki değişiklerin de etkisi olabilir. Tatilde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz çarpıcı durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi. Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun.

Aşk Yaşamı: Biraz fazla kolayca tanımladığınız uyumsuzluk sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz. Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz.

İş Yaşamı: Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli hedef büyültüyorsunuz. Boyun eğen kişiliklerden çok baş kaldıran kişiliklere omuz vermeniz, birtakım kazanımları getirebilir.

Para Durumu: Küçük hesaplardan kurtuluşu, devasa umutlara bağlamanız aslında umutsuzluğunuzu gösteriyor. Yılbaşı biletinizin rüyalarınızda her gece patlaması, ek kazanç arayışlarınızı sekteye uğratmamalı.

Dikkat: Sizinle paylaşılmak istenen çok özel gelişmeler var. Yakın dost çevrenizi alıcı gözlerle gözlerseniz bu niyeti ve onu engelleyen çekingenliği fark edeceksiniz