Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Tek Mesaj #12

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006
Akşama doğru yapacağınız program üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olacak. Yakın arkadaşlarınızdan birinin iş değişikliğini kalabalık bir grupla kutlayabilirsiniz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Yeni yaşadığınız ilişki ise ayaklarınızı yerden kesiyor.

Aşk Yaşamı: Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Çarpıcı bir zaman girdabına hızla giriyorsunuz.

İş Yaşamı: Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Para Durumu: Bir kaç kez, üstü kapalı sözlerinizin anlamazlıktan gelinmesi sizi bir para ilişkinizde cesaretsizliğe sokmuş gibi. Bu konularda, bugünlerde büyük bir hassasiyet içinde görünüyorsunuz. Kırılmaya açıksınız.

Dikkat: Bu kadar hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Ruhunuzdaki yorgunluğu, elde edeceğiniz sonuçlarla dinlendirebileceksiniz.