Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006
Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz. Sizi sürekli ve çok özleyen birisi var. Ondan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiştiniz. Bu karşılıklı özlem çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek.

Aşk Yaşamı: Karşı konulmaz bir aşka doğru hızla ilerliyorsunuz. Kendinizi karışık bir duygu yumağı içinde bulabilirsiniz. Hiç alışık olmadığınız bu durum sizi yorabilir, incitebilir. Uyarılar oldukça objektif.

İş Yaşamı: Bu günlerde yeni şeyler öğrenmek için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsunuz.

Para Durumu: Kalıcı bir ferahlama söz konusu değil, ama günlük yaşamınızı şimdilik sorunsuz hallediyorsunuz. Bir yakınınız tamamen sevgi kaynaklı bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor

Dikkat: Tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez tanışacaksınız. Dikkatli olun! Yaşamınızda yeni bir dönem açılmak üzere olabilir.