Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Tek Mesaj #13

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006

Zevkli olduğu kadar zor bir yolu seçtiğinizin farkındasınız. Bu yüzden de sabırla davranacak yol arkadaşları gerekiyor size. Dostlarınızla uzun vadeli bir planın hazırlığı içindesiniz. Bu hazırlık hepinizi heyecanlandırıyor. Siz içlerinden bazılarının sizi yarı yolda bırakacağı endişesini taşıyorsunuz. En kısa zamanda bu endişelerinizi onlarla paylaşmalısınız.

Aşk Yaşamı: Sancılarınızın nedeni onu hala unutamamış olmanız değil, haksızlığa uğradığınızı düşünmeniz. Geride bıraktığınız beraberliğin sancıları kaybedilenden çok, kaybetme duygusuyla alakalı.

İş Yaşamı: İş yoğunluğunuzu sizinle paylaşmaya hazır iş arkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Yarından itibaren tatil sonrasının klasik durağanlığı size biraz nefes aldırabilir.

Para Durumu: Çevrenizde küçümsenmeyecek rakamlar konuşuluyor. Sizinle yakından ilgili. Koşulları beklenen bir veraset işi olabilir. Para konularında titizsiniz. Yakınlarınızın size güveni tam.

Dikkat: Bazı tanışmaları çok gecikmeli olarak yapıyor ve üzüntüler yaşıyorsunuz. Hayatınızı etkileyebilecek konumda olan birisi size önemli bir meselede dürüst davranmıyor, dikkatli olmalısınız