Arama

__BozkurT__ - avatarı
__BozkurT__
Ziyaretçi
22 Kasım 2005       Mesaj #78
__BozkurT__ - avatarı
Ziyaretçi
İşte böyle başladı bizim ki. nasıl mı?okullar yeni açılmıştı.dikkatimi çeken bir şey vardı.yan sınıfa yeni bir çocuk gelmişti. okadar tipsizdiki benim sınıf arkadaşımla çok samimi arkadaştı.sürekli arkadaşım ... bağırıyor o ise arkadaşımın ağzını tutuyordu.bunu arkadaşlarımla paylaştım bence sana aşık dediler.günlerce uyuyamadım nasıl o çocuk bana aşık olur ve işte o gün gelip çatmıştı.arkadaşım bana bir kolyeyle gelmişti.bunu xxx gönderdi.ne yapacağımı bilmedim arkadan beni önceden sevenler vur vur vur diye bağırıyorlardı ben ise donup kalmıştım.uyandığımda öyle öfkeliydimki disipline gideceğimi söyledim xxx oradan gitsin diyordu ama disipline gidemedim neden bilmiyorum yüreğim elvermedi ve o gün gelip çatmıştı.sınıf öğretmenim bahçede idi yanına gittiğimizde yanaklarımızdan makas alırken tam karşımda boynu bükük oturuyordu.işte oan ondan çoooooooooooooooooooook hoşlanmıştım bunu arkadaşlarıma anlatmaya çekiniyordum.bana gülerlerse.herzaman onu düşünmeye başladım.hiç aklımdan çıkmıyordu.o tipsiz çocuk şimdi bana karizmatik ve yakışıklı geliyordu.cesaretlendim ve arkadaşlarıma anlattım çok şaşırdılar... sen ona mı kaldın dediler.ama ben vazgeçmedim.dua ediyorum bana çıkma teklifi etsin diye onun da beni sevdiğini biliyorum ama cesareti kırılmıştı ve bir gün arkadaşlarımla okulun balkonunda otururken yanıma geldi ve arkadaşlarımı gönderdi..bana ceketini verdi.o an heyecandan ölecektim bana çıkma teklifi etti dualarım kabul olmuştu artık teklifini kabul ettim çok mutlum onu çok seviyorum