Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
01:01, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 07 Mayıs 2026 - 01:02
Arama
MaviKaranlık Forum
Yöneticilerimiz Hakkında
-
Tek Mesaj #2
BARIŞ
Ziyaretçi
3 Ocak 2007
Ziyaretçi
VİRTÜECAT
Doğum Yeri : erzurum
Doğum tar : 1977
Yaşadığı yer: İstanbul
Sevdiği yemekler: etli sote,pilav.menemen
İlgi alanı : elektronik
E n sevdiği eşya :bilgi sayarı
En sevdiği site : tabiki en büyük aşkı msxlabs
Hakkında: virtü abim benim sitede ilk tanıdığım ve ilk kızdığım mod benim doğada actığım ilk konumu silen kişi kaplanlar diye bir konu acmıştim baktım silinmiş esasında şu an olsa 1 değil 50 konumda silinse hatalıymışım derdim düşünmezdim ama o zaman cok üzülmüş demekki konu acmama izin verilmeyecek acmayayım diye düşünmüştüm yaşımın ufak oluşuna bağlamıştım kendimi önleyemedim ve bu düşüncemi ö.m ilettim konunun
silinme sebebi vahşi hayatlarin olmasaydı bende abime kurtların evcil olduğunu yeni öğrendim gibi bir şeyler yazdım silinmesinin sebebini yaşım olduğunu söyledim cevap beklemiyordum ama geldi ve o kadar harika bir cevap tıki kendimden utandım ve özür diledim bana güzel bir konu bul ac dedi
ama ben tekrar silinir diye korktuğumdan acmıyordum ve 2gün sonra mesaj gönderen abim ilk konumu actırdı düşünüyorumda ne kadar sevinmiştim halbuki şu an da konu acmak bile istemiyorum abim beni yönlendirmeğe başlamıştı benim şimdi ve ilerde eğitimimde işime cok yarayacak konulara itiyordu bir kac denemeden sonra artık aradığim konuyu nasıl bulacağımı öğrendim artık kendi başıma konu acıyordum canım abiçim tüm yaptıkların için sağol cok teşekkürler ...
Abim tüm yardim severliğinle hep bizimle kal benle kal abiçim..
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 01:02
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.