mercan dedeyi tanımamakta ısrar edenler ve onu hala sırdan basit bi müzisyen olarak görmek isteyenler için...buyrun mercan dedenin bana attığı ilk mail(kendisiyle 31.12.2006 gecesi tanıstık ve beraberdik sergilediği dj performansı çok az dj yapıyor lütfen onu bsite indirgemeyelim...
Degerli Engin Dostum Dilerim yeni yil size, huzur, muhabbet ve gonul ferahligi getirsin, kismet oldugunda insallah yollarimiz kesisir ve muzigin buyusunde birlikte gonlumuze giden yolda yolculugumuza devam ederiz, tevazu sadece kendini bilmekle alakali birsey, eger yaptigimiz muzik insanlari ve aslinda onlardan once bizleri, iyiye , guzele, hosgoruye goturmuyorsa hicbir onemi yok demektir; keske yanimda kilifi olsa akatay porjecti o sekilde vermeseydim diye konserden sonra uzuldum,, insallah bir daha ki sefer yanimda kapagini getiririm

arkadasina da sevgilerimi ilet lutfen, bir gun yine karsilasir sariliriz.. o gune kadar saglicakla kalin, dostlukla, arkin
diye yazmıs kendisi yakın zamanda buraya resimlerimizi ve baska şeyleride ekleyeceğim o zaman onun dünyaca tanınmasına rağmen,türkiyede sanatçıyım diye dolaşan o kadar densizin ulaşamayacağı sanatçılarla çalısan bi adam olmasına rağmen o kadar komplekssiz olusuna sahit olacaksınız sevgilerle...