Arama

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
5 Ocak 2007       Mesaj #65
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Dhorasoo iddiası!
sport football LYON DHORASO
Ara transfer sezonun 1 Ocak'ta resmi olarak start almasıyla birlikte kulüpler oyuncu arayışlarını hızlandırdı. Galatasaray transferde Fransa'ya yöneldi.

Sarı - kırmızılı ekibin Paris Saint-Germain'den kovulan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Vikash Dhorasoo'yu gündemine aldığı ve transfer teklifinde bulunduğu Fransız basınınca öne sürüldü.
Oyuncunun menajeri Alain Migliascio yaptığı açıklamada daha önce Galatasaray'ın Dhorasoo için girişimlerde bulunduğunu ve kendileriyle tekrar iletişim içinde olduğunu belirtti.

Dharasoo Eylül ayında teknik direktörü Guy Lacombe hakkında Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe'ye çok ağır eleştirilerde bulunmuş ve bundan bir ay sonra ise kulübü ile olan sözleşmesi feshedilmişti.
Bonservisi elinde olan emektar futbolcu daha önce sırasıyla Le Havre, Lyon, Bordeaux, Milan, Lyon (tekrar), PSG formaları giymişti.

Cihan'ın mutlu günü!

100yl100wallcihanhaspol7bi

Galatasaray Külübü, bugün 27 yaşına giren futbolcusu Cihan Haspolatlı'nın doğum gününü kutladı. Kulübün internet sitesinde yayınlanan kutlama mesajında ''1980 yılının 4 Ocak günü dünyaya gelen futbolcumuz Cihan Haspolatlı'nın doğum gününü kutlar, kendisine sağlık ve başarı dolu bir ömür dileriz'' denildi.

Carrusca ayrılmak istemiyor!

Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Arjantinli oyuncu Carrusca'nın takımdan ayrılmak istemediğini söyledi.
Kayserispor'un transfer etmek istediği Arjantinli oyuncu Carrusca'nın takımdan ayrılmak istemediğini belirten Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Carrusca ile konuştuk. Gitmek istemiyor. Gerets ile takımdan gidecek, kalacak ve yapılacak transferlerle ilgili toplantıyı da yaptık. Şu aşamada bu konularla ilgili açıklama yapmıyoruz, ancak 2-3 gün sonra herşey netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.

G.Saray H. Berlin ile oynayacak

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antalya Lara'da bulunan Titanic Otel'in sahasında, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken, hafif sakatlığı bulunan Ergün, takımdan ayrı çalıştı. Kültür-fizik ve kondisyon idmanının ardından 3 grup halinde top kapmaca oynayan sarı-kırmızılı futbolculardan kimilerinin, özellikle ikili mücadelelerde Tolga'nın sert müdahaleleriyle yerde kaldıkları gözlendi.
Teknik direktör Gerets, sergilenen mücadeleden memnun kalırken, Galatasaraylı futbolcuların performansı da yöneticiler ve teknik heyeti sevindirdi.
Antrenmanın son bölümünde dar alanda pas çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, prese dayalı bir idmanla bugünkü çalışmayı noktaladı.
Galatasaray, yarın sabah yapacağı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek.

-İZMİR'DE ÖZEL MAÇ-

Galatasaray, 14 Ocak Pazar günü İstanbul'a döndükten sonra 17 Ocak'ta İzmir'de, Almanya'nın Hertha BSC Berlin takımıyla özel bir maç yapacak.
Sarı-kırmızılılar, 21 Ocak Pazar günü de henüz belirlenmeyen bir takımla yurtdışında özel bir karşılaşma oynayacak.

G.Saray'ın transfer dosyası

Osman Tanburacı transferde sessiz bir dönem geçiren Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu kaleme aldı. İşte Osman Tanburacı'nın yazı dizisinin ilk bölümü:

Transfer var mıııı?
Cevap; yooook!

"Artık suskun kalamam! Galatasaraylı binlerce taraftar bana öylesine mailler atıyor ki “onların dileklerini gündeme getirmemek saygısızlık olur” dedim ve başladım ilgililerle görüşmeye…

Aslında Galatasaray’da kuş uçsa haberim oluyor evvelallah ama yine de bilgileri doğrulamak gerek ki sizlere mahcup olmayayım.
Kimseler de “hayır öyle değildi” demesin…
Transferin bini bi para…
Malum her transfer mevsimi bütün kulüplere yüzlerce futbolcu transfer edilir ama sezon açılınca bu isimlerden ya biri ya ikisi vardır…
Yani transferde üç ay boyunca türlü dedikodu çıkar, sonuç çıkmaz!
İstisnalar hariç!…
Çünkü para yok!
Türkiye transfer yapamaz!
Türk takımları öyle taraftarın beklediği gibi “flaş” transfer yapamaz!
Fenerbahçe dahil…
Yani sade transfer yapamayan Galatasaray değil…
Gelenler “çıkma” futbolculardır. Çünkü “flaş”lara, “star”lara artık para yetmez!
Hele Dünya Kupası olduğu yıl herkes uçar!
İnanmayın…
Kanmayın!
Gazetelere de kızmayın!
Her gün o sayfalar dolacak.
Yöneticiler doğru bilgi vermezse, medya da palavra yazacak. Her gün elli isim dolaşacak…
O sayfalar dolacak…
Doğru bilgi yine superspor.com’da olacak…
Galatasaray hiç transfer yapamaz!
Bunun ayıbı yok. Galatasaray transfer yapamaz!
Daha geçen sene şampiyon olmuş kadronun futbolcularına 7.5 milyon dolar borç var. Onlar ödenmeden yabancı transferi olmaz.
Dürüst Canaydın bunu hiç yapmaz! Yapamaz!
Düşünün bir kere Gravesen’e (ben de istiyorum ama…) 4 milyon dolar verilecek, şampiyon kadro alacaklı kalacak!
O-la-maz…
Galatasaray bunu yapamaz…
Gravesen’in bir bacağı…
Ey Galatasaraylı taraftar; transfer isteme!
Daha dün üçüncü kez seçilmiş Başkanın Özhan Canaydın’a destek ol!
Ya da para ver transfer yapılsın…
Adnan Polat kampanya açtı da ne oldu?
Toplanan para 1.5 eski trilyon.
Gravesen’in bir bacağı!…
O zaman sus ve otur, para yok!
Görev; güzel lafla zaman çalmak!
Ey taraftar! Kanmayın ve star transferinde ısrarcı da olmayın!
Dört senedir star alamayan Başkan Özhan Canaydın bakın ne diyormuş;
Ben medyanın yalancısıyım;
“Mutlaka üç star alınsın diyorum ama Adnan Polat itiraz ediyor, paramız yok, diyor”
Pes be birader!...
Ne zamandan beri Galatasaray’da bilhassa Özhan Başkan’ın olduğu yerde söz bir başkasının oluyor. Adnan Polat bile olsa…
Geçiniz.
Galatasaray böyle “çocuk temsilleriyle” gün geçiremez!
Galatasaray’da hiçbir beyin de böyle masallarla uyutulamaz!
Gerçek şudur;
Galatasaray star transferi yapamaz!
Her gün bir başka “flaş” lafla zaman çalınır!...
Hayal kurmayın
Avrupa’da futbola devam etmeye kararlı yabancı bize gelmez…
Yani ayakları yere sağlam basanlar gelmez…
Alex gibiler…
Anelka gibiler…
Heinze gibiler, Ailton gibiler, Juanfran gibiler gelir…
Bir de şu var;
Her yabancı ile takıntılıyız. UEFA’da ki dosyalar tavan yapmış. Yabancıların gerekçesi de şu; Paramı alamadım!
Galatasaray’ın ise Ribery gibi çok önemli bir handikapı var. Adam ”paramı alamadım ve tüydüm” diyor…
Bir daha başka yabancı keş parayı almadan gelir mi?
Tekrar ediyorum. Türkiye’de hangi takıma gelirse gelsin yabancı futbolcu para garantisi istiyor. Öyle “at imzayı vadesinde alırsın” yok!
Yabancı kontrgaranti istiyor. Nakit istiyor, olmadı banka teminatı istiyor.
Alırsa geliyor almazsa mümkünü yok!
Galatasaray da bu parayı ve kefaleti bulmakta zorlanıyor.
Onun için Galatasaray transfer yapamaz, dedikoduyla gün geçirir!

Yakın geçmişe bir bakın
Özhan Canaydın göreve geldiğinden beri; Lucescu, Fatih Terim, Hagi, Ergun Gürsoy, Bülent Tulun en zor dönemlerde görev yaptı…
Herkes görevini bitirdi ve gitti… Işınlandı…
Galatasaray yine şampiyon, ama hala kimse beğenmiyor!
Başkanı da Genel Kurul değiştirmiyor…
Ne yapacağız şimdi?
Bekle gör…
Canaydın’a sabır göster…
Transfer isterük!
Bunları bilmenizi istiyorum. Çünkü bazı bilgiler olmadan Yeniçeriler gibi “Transfer isterük” demenin bir faydası yok!
Para yok para…
Bulunamadı da…
Seyrantepe uykuda…
Ali Sam Yen kuytuda…
Riva da bugün yarın yeşil alan olursa kimse şaşmasın!...
Galatasaray oraya “Park Orman” yapsa hem daha karlı olur hem kendi yapabilir hem daha çabuk hayata geçer…
Galatasaray yaz dönemlerinde para keser…
Şimdi olacak şudur;
Başkan Canaydın şöyle diyormuş;
“Transfer isteyen yönetici cebinden parayı çıkartır, transferi yapar!”
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla!
Lafım Adnan Polat’a…
Yönetimde bunlar konuşuluyor…
Adnan Polat da ertesi günü şöyle beyanat veriyor;
“Paramız yok alamayız!”
Hani Adnan alırdı?
Üç gün sonra yönetimin bütünlüğü bozulursa Galatasaray daha zor günler yaşar.
Herkes istim üzerinde, “al atını tımarını” diyecek olanlar var…
Ali Gürsoy dedi bile…
Aman Dikkat!
Şampiyonuz transfer istemez!
Canaydın şöyle diyecek, laf arasında dedi bile, haklıydı da: “Galatasaray bu senenin şampiyonu demek ki takımımız iyi, niye transfer yapalım ki…”
El hak doğrudur.
“Canaydın Başkan, Galatasaray şampiyon”
Belki de son anda Canaydın cebinden parayı çıkartır ve iş ortağı Haim Fresco’ya bir futbolcu buldurur.
Yapar mı yapar!
O zaman devam edelim…
Haim Fresco ile de ipler gergin…
Laurent Robert yüzünden…
Hani şu geldiği gibi dönan Laurant…
Bay Fresco her şeyi hazırlıyor Robert İstanbul’a geliyor…
Yüzüne bakan yok!
Başkan Canaydın dahil…"
İşte manzara;

Emre'nin Oğuz sevgisi!

Emre Asik11

Galatasaray’da Antalya kampı neşe içinde geçerken, genç ve tecrübeli oyuncuların birbirlerine olan yakınlıkları ve dayanışması dikkaten kaçmıyor.
Bu ikililerden biri de Emre Aşık ve Oğuz Sabankay. Oğuz, A Takım’da olmanın mutluluğunu yaşarken, 2. Lig kulüplerinin peşinde olduğu bu genç idmanlarda adeta aslan kesiliyor. Emre, "Oğuz benim kıskacımda" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
"Onunla sürekli konuşuyor ve tecrübelerimi anlatıyorum. İnanılmaz bir tekniği var. Bana Emre Belözoğlu’nu hatırlatıyor. Gelecekte müthiş bir futbolcu olacak ama biraz sabredecek. Bu karakter ve yapı kendisinde var. Yeteneklerini sahada ortaya koyduğu zaman yalnızca Türk futboluna değil Avrupa futboluna da damgasanı vuracaktır. Böyle devam ettiği sürece kazanan hem futbol hem kendisi olacak."
Oğuz’un karekterini Galatasaray’a çok uyduğunu sözlerine ekleyen tecrübeli futbolcu, "Bu kadar uzun bir maratonda fazla forma şansı bulamadığı için üzgün olabilir. Tam kendisini ispat etme yaşında. Ben her zaman kendisiyle konuşuyorum. Bazı şeylerin o da farkında. Çok çalışmaktan başka çaresi yok. En büyük avantajı takımda çok tecrübeli futbolcuların olması. Bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon adından en çok bahsettirecek futbolcuların başında gelecektir" dedi.

G.Saray'da iç savaş

Galatasaray'da gün geçmiyor ki yeni bir tartışma çıkmasın. Bu kez de yönetimle teknik direktör Eric Gerets'in arasına Carrusca girdi. Kendisinden habersiz alınan Arjantinli oyuncuya her fırsatta soğuk bakan Belçikalı teknik adam, geçtiğimiz günlerde yönetime sunduğu raporda "Carrusca'ya şu aşamada ihtiyacım yok. Başka bir takıma kiralarsak önümüzdeki sezon için daha iyi olur"diye görüş belirtmişti.
Ne var ki bu sezon sürekli olarak zıt kutuplarda yeralan başkan yardımcısı Adnan Polat ile teknik patron Gerets bu konuda da ters düştü. Futbol şubesindeki yöneticilerin de destek verdiği Polat, "Carrusca kötü futbolcu değil. O'na ikinci yarı çok ihtiyacımız olacak. Hatta Arda'yı orta alanda oynatıp Carrusca'yı sol bölgede kullanabiliriz. Ayrıca uyum sorununu aşan bir Carrusca takıma faydalı olur" derken, genç yıldızın kalmasına karar verildi. Ne var ki sürekli olarak savunmanın soluna takviye isteyen Belçikalı çalıştırıcı, bu karardan hiç hoşnut kalmadı. Ayrıca genç futbolcuların başka takımlara kiralanması konusunda da Gerets'in tutumu eleştiriliyor. Yöneticilerin "Bu gençleri niye kiraya verelim? Geçen sezon Aydın Konya'da attığı golle takımın inancını arttırmıştı. Şans verilmesi durumunda hepsinin yararı olacak" şeklindeki çıkışları sonrası, Gerets istemeyerek de olsa geri adım attı.

Ligin 2. yarısındaki zorlu maraton öncesi yönetim ile Gerets arasındaki polemiklerin devam etmesi sıkıntı yaratırken, bu durumun kulübe zarar vereceği konuşuluyor. Galatasaray'da teknik kadro ile yönetim arasındaki sorunlar bunlarla da sınırlı değil. Bir diğer kriz de Gerets'in yardımcısı Erdal Keser'e bazı yöneticilerin soğuk bakması. Belçikalı'nın bu konuda geri adım atmaya ise niyetinin olmadığı biliniyor.

G.Saray Selçuk ve Hakan'ı istiyor

Selcuk Inan manisa1 1

Milliyet gazetesinin (05.01.2007) bugünkü sayısında Erhan Telli'nin haberine göre; Galatasaray, Vestel Manisaspor'un iki genç yıldızı Selçuk İnan ve Hakan Balta'ya talip oldu. Geçen sezon Arda ile aynı odayı paylaşan Selçuk ile Hakan'ın da bu transfere sıcak baktıkları öğrenildi.
Galatasaray Yönetimi, Teknik Direktör Eric Gerets'in transfer edilmesini istediği iki yıldız oyuncu Selçuk İnan ve Hakan Balta için Vestel Manisaspor'un kapısını çaldı. Her iki futbolcuya da devre arasında sarı - kırmızılı formayı giydirmek isteyen Cim-Bom, Manisaspor yönetiminden bu oyuncular için bonservis bedeli belirlemesini istedi. Vestel'de oynadığı dönemde Arda Turan'la aynı evi paylaşan Selçuk'un ve Hakan Balta'nın da bu transfere sıcak baktıkları bildirildi.
Gençleri vermemişlerdi
Vestel Manisaspor'un, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a, Ferhat, Aydın, Oğuz ve Özgürcan için yaptığı teklife Gerets'in bu oyunculardan Aydın ve Ferhat'ı bırakmaması üzerine olumsuz yanıt veren Galatasaray, şimdi teknik adamın Selçuk ve Hakan ısrarı üzerine Vestel Manisaspor Kulübü ile yeniden temaslara başladı.
İki oyuncunun da transferini bitirerek ikinci yarıya güçlü bir kadroyla girmek isteyen sarı - kırmızılılar'ın, Antalyalı Ali Bilgin için istenen 2 milyon Euroluk bonservis bedeli nedeniyle bu oyuncudan vazgeçtikleri öğrenildi.

Galatasaray'a üç aday!

sport football LYON DHORASOSzymkowiak kkl aziz160506

İşte üç Aslan adayı: Dhorasoo-Szymkowiak-Bilal Aziz. Galatasaray Yönetimi, Eric Gerets’in listesi doğrultusunda harekete geçti. Fransız yıldız şu an boşta; Polonyalı futbolcu, Trabzonspor ile köprüleri attı; gurbetçi oyuncu ise bugün kampa katılıyor.

Migliascio: Son 10 gün
Sezon başında şampiyon kadrosunu Junichi İnamoto, Marcelo Carrusca, Okan Buruk, Tolga Seyhan ve Mehmet Topal’la takviye eden Galatasaray, ara transferdeki suskunluğuna ‘üçlü bir operasyon’la son verdi. Sarı-Kırmızılılar’ı heyecanlandıracak ilk haber, Fransa’dan geldi. L’Equipe gazetesi, 3 ay aradan sonra Cim Bom ile Vikash Dhorasoo’nun yeniden temasa geçtiğini manşetine taşıdı. Haberde, Hint asıllı Fransız yıldızın menaceri Alain Migliascio’nun şu açıklamaları da yer aldı: “10 gün içinde her şey netlik kazanacak. Bekleyip, göreceğiz. Acele etmeye gerek yok...”
Beşiktaş da peşinde...
Teknik direktör Guy Lacombe hakkında aşağılayıcı açıklamalar yaptığı için Paris Saint Germain’den kovulan Dhorasoo’nun şu an bonservisinin elinde olması da Galatasaray için büyük avantaj olarak gösteriliyor. Kariyeri boyunca 18 kez Fransa Milli Takımı formasını da giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, Aslan olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Başkan Özhan Canaydın ve kurmaylarının ikinci gözdesi, tanıdık bir isim: Miroslav Szymkowiak... Cim Bom’un, Beşiktaş’ın da talip olduğu Polonyalı futbolcu için Trabzonspor Yönetimi ile resmen temasa geçtiği öğrenildi.
Trabzonspor dünden razı!
Tatil için gittiği ülkesinden dönmeyen ve Trabzonspor ile köprüleri atan Szymek’in şartları da Aslan için uygun. Çünkü Vugrineç davasında 3 milyon dolar zarar eden Bordo-Mavililer, bu kez konuyu FIFA’ya taşımamakta kararlı. Trabzonspor’un Szymkowiak karşılığında Galatasaray’dan para, Beşiktaş’tan ise Ali Güneş artı para istediği vurgulandı. Cim Bom’daki son gelişme ise Almanya’dan... Erdal Keser’in beğendiği Lübnan asıllı gurbetçi Bilal Aziz, bugün kampa katılıyor. Alman 3. Lig takımlarından Osnabrück’te sol kanatta oynayan Bilal, beğenilmesi halinde kadroya katılacak.

"Taraftarımız rahat olsun"

Cim Bom’un tecrübeli futbolcusu Ümit Karan, ikinci yarıda gollerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Geçen sezondan kalan sakatlığının kendisini ilk devrede etkilediğini vurgulayan Karan, “Sakatlığımın etkilerini üzerimden attım sayılır. Artık idmanlarda kendimi daha rahat hissediyorum. Yüzde yüz performans ortaya koymadığımın farkındayım. Fakat devre arası ilaç gibi geldi. İkinci yarı gollerimin devamı gelecek. Sonuçta hedefimiz belli, şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Mutlu sona ulaşacak gücümüz var. Taraftarımız rahat olsun” dedi

H.Şükür derin nefes aldı

2529hakan

Bayram tatili nedeniyle Antalya’ya gelen kardeşi Gökhan Şükür’ün aniden rahatsızlanmasıyla şok yaşayan Hakan Şükür sonunda rahat bir nefes aldı.

Hastaneye kaldırılarak acilen ameliyata alınan Gökhan Şükür’ün durumunun iyi olduğunun açıklanması Kral’ı memnun etti. Tecrübeli golcü, kardeşinin ameliyat sonrası iyileşme sürecine girdiğini açıkladı. Kamp çalışmalarına da değinen Şükür, “İkinci yarıya en iyi şekilde girebilmek adına hazırlıklarımız sürüyor. Hava şartları nedeniyle biraz zorlansak da, fiziksel açıdan güçlenme sürecindeyiz” diye konuştu.

Yağmur altında çalışma

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını günde çift antrenmanla Antalya'da sürdürüyor. Sabah yapılan günün ilk antrenmanında Sarı-kırmızılılar, yoğun yağmur altında bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan antrenman düz koşuyla başladı. Düz koşunun ardından ısınma hareketlerine geçen Sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra iki grup halinde tempolu koşu yaptı. Teknik Direktör Eric Gerets, antrenmanda futbolcularının ne kadar mesafe koşacaklarını eline aldığı alet yardımıyla kendisi ölçtü. Yaklaşık 50 dakika süren çalışmada sakatlanan Özgürcan, çalışmayı yarıda bıraktı. Genç yıldızın önemli bir sakatlığının olmadığı öğrenildi.
Sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarı hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Mali Genel Kurul 17 Şubat'ta...

Galatasaray Kulübü'nün Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, 17 Şubat Cumartesi günü yapılacak. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Salonu'nda yapılacak genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 24 Şubat Cumartesi günü aynı yerde yapılacak.
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, genel kurulda, Yönetim Kurulu'nun İdari, Sportif ve Mali faaliyet raporunun yanı sıra, Denetleme Kurulu, Kulüp Divanı, Sicil ve Disiplin Kurulu raporları okunacağı bildirildi.
Okunan raporlar hakkında yapılacak görüşmeler sonrasında, Yönetim Kurulu'nun Mali ve İdari bakımdan ayrı ayrı ibrası, Denetleme Kurulu'nun ibrası oya sunulacak.
Toplantının son bölümünde ise kulübün 2007 yılı bütçesi görüşülecek ve karara bağlanacak.
Bu arada açıklamada, kulüp tüzüğünün 21. maddesi uyarınca, üyelerin Genel Kurul'a katılabilmesi için 2007 yılı ve şayet varsa geçmiş yıllara ait ödentilerini, en geç 17 Ocak 2007 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar makbuz karşılığı kulüp merkezine yatırmaları veya Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi 2502040 numaralı kulübün hesabına havale etmeleri gerektiği de vurgulandı.

G.Saray gurtbetçi Bilal'ı deniyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, akşam antrenmanında Almanya 3. Ligi'nde top koşturan gurbetçi futbolcu Bilal Aziz'i denemeye aldı.
Sarı-kırmızılı futbolcular, ikinci yarı hazırlıkları doğrultusunda Antalya Titanic Oteli'nde akşam antrenmanı yaptı. Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. İkili gruplar halinde tempolu koşu ile devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katıldı.
Bu arada, Galatasaray'ın akşam yapılan antrenmanına yardımcı antrenör Erdal Keser'in tavsiyesi üzerine Türkiye'ye getirilen gurbetçi futbolcu Bilal Aziz de katıldı. Almanya 3. Ligi'nde lider durumda bulunan Osnabruck forması giyen Bilal Aziz, Sarı-kırmızılı takımın akşam antrenmanında görücüye çıktı. Geçtiğimiz sezon Schalke 04'ün oyuncusu olduğu bildirilen Bilal Aziz'in, orta sahanın solunda ve forvetin arkasında görev yapabildiği öğrenildi. Lübnan doğumlu genç futbolcunun Mardin'den Lübnan'a ardından da Almanya'ya göç eden bir Türk ailesinin çocuğu olduğu ifade edildi. 21 yaşındaki Bilal Aziz'in Türk pasaportu taşıdığı kaydedildi.
Birkaç gün daha takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı belirtilen Bilal Aziz'in Osnabruck'te bu sezon 3 gol attığı öğrenildi. Genç futbolcunun beğenilmesi halinde sezonun ikinci yarısında Galatasaray forması giyebileceği belirtiliyor.
Öte yandan Sarı-kırmızılı futbolcular, basın mensupları ile konuşmama kararı aldı. Daha önce akşam yapılacak antrenman öncesinde basına demeç verecekleri açıklanan Galatasaraylı futbolcuların, daha sonra kendi aralarında anlaşarak, böyle bir karar aldıkları kulüp yöneticileri tarafından açıklandı.
Son düzenleyen Kral_Aslan; 3 Temmuz 2007 10:56