Arama

Devrim Erden - Tek Mesaj #1

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
devrim erden

devrim erden 11 by korfez




Onu ilk 1998 yılında "Yaşamak Seni" ve 2001 yılında çıkarttığı "Yüreğinin Götürdüğü Yere Git" isimli albümleriyle tanıdık. Ankara doğumlu olan Devrim Erden çocukluğundan bu yana müziğe olan, ilgisi onu 1992-1995 yılları arasında Ankara Radyosun da kadrolu sanatçı olmasını sağladı.
Prodüktörlüğünü Şahin Özer'in, aranjörlüğünü Suat Sakarya ve İlker Tekyaygilin yaptığı bu yeni albümünde, sanatçı Devrim Erden kendisini de yenileyerek iddialı bir albümle karşımıza çıkıyor.
Sanatçı Kürşat 'ın desteğiyle almış olduğu modern Dans figürleriyle, kıpır kıpır bir albüm sizleri bekliyor. Özellikle bu yıla damgasını vuran sözü ve müziği Yalçın Polat'a ait "Gecenin Kaçı" ve "Kurudu Canım" şarkılarından sonra Sözü Gül Dinç Müziği İlker Tekyaygil'e ait olan albümün iddialı slow parçalarından "Günahkar" da inanıyoruz ki aynı başarıyı gösterecektir.
Yalçın Polat, Hasan Işakkut ve Sanatçı Reha gibi tanınmış isimlerin de imzası bulunan bu albümde, resimlerde Zeynel Abidin Ağgül imzasını taşıyor. "Gecenin Kaçı" adlı parçasına çekilen klibin yönetmenliğini ise Hakan Yonat yaptı. Son klibi ise Yönetmen Kemal Başbuğ tarafınd "Günahkar" isimli parçasına çekildi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.