G.Saray'a coşkulu karşılama!..
Galatasaray, Bundesliga ekibi Hertha Berlin'le bu akşam Atatürk Stadı'nda oynayacağı özel maç için İzmir'e gelirken, Tolga Seyhan, 30. yaş gününü uçakta kutladı.
Takım arkadaşlarının hazırladığı pastayı uçakta kesen Tolga, Hasan Şaş'ın elinden pasta da yedi. Adnan Menderes Havalimanı'nda genelde coşkulu taraftar grupları tarafından karşılanmaya alışık olan sarı-kırmızılı ekip, sakin bir şekilde otobüse binerek Hilton Oteli'ne gitti. Hertha Berlin'le 20.00'de karşılaşacak olan Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hakan Şükür, Ümit Karan, Mehmet Topal ve Sabri ile K.Erciyes'e kiralanması gündemde olan Ergün kadroda yer almıyor.
Semih Haznedaroğlu'nun acı günü
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Semih Haznedaroğlu'nun babası Hicri Haznedaroğlu vefat etti. Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Semih Haznedaroğlu'nun babası Hicri Haznedaroğlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz'' denildi.