Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #506

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
20 Ocak 2007       Mesaj #506
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
'Yarı vahşi' kadın ormanı istiyor Kamboçya ormanlarında kaybolan ve 19 yıl sonra 'yarı vahşi' halde bulunan kadın, normal hayata uyum gösteremedi

Kamboçya ormanlarında çocukken kaybolan ve 19 yıl sonra 'yarı vahşi' halde bulunan kadının, normal hayata uyum gösteremediği, sürekli ağladığı ve ormana dönmek istediği belirtildi.
Çocukluğunda kaybolan Rochom P'ngieng olduğu sanılan ve şu anda 27 yaşında olan kadının ailesinin yaşadığı Rattanakiri bölgesi polis şefi Mao Sun, ''İnsan gibi yürümekten ziyade emeklemeyi tercih ediyor. Maalesef sürekli ağlıyor ve ormana dönmek istiyor'' dedi.
Kadının insanlarla yaşamaya alışkın olmadığını belirten Mao Sun, ''Susadığında veya acıktığında ağzını işaret ediyor'' diye konuştu.
Kadının, vahşi yaşamda 19 yıldan sonra sadece 'anne, baba ve mide ağrısı' diye üç kelimeyi söyleyebildiği kaydedildi.
Rochom P'ngieng'in, 1988 yılında 8 yaşındayken kuzeydoğudaki ormanlık alanda hayvan güderken kaybolduğu açıklanmış 19 yıl sonra yiyecek çalarken köylüler tarafından yakalandığı açıklanmıştı.