Arama

akyal - avatarı
akyal
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #3
akyal - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı

sayın akyal

herşeyden önce konunun alıntı oldugunu konunun sag altında yazdıgını sıze soylemelıyım ayrıca werdıgınız siteden deil ama (site link i vermek yasak) başka siteden almış bulunmaktayım konu alıntı oldugu için ise bu konu hakkında yorum yapamam sizin gibi uyelerımız bu tarz eksiklileri giderirse konu duzenlenmiş olur sonuc paylaşmak

Sn. "virtuecat",

Paylaşımınızın altına "Alıntıdır" notunu düştüğünüzün farkındayım. Farkında olmasaydım "Alıntı yaptığınızı belirtmeyi atlamışsınız" derdim...Msn Happy

Konu hakkında önceden bilgim olmadığı için Vista'yı kaldırdıktan sonra sorun yaşayanlardan birisiyim; o yüzden, yanlışlığı gidermeye çalıştım...Msn Happy

Gelelim yasak konusuna:

İnternette herkes birşeyleri bir şekilde paylaşıyor. Bu işin bildiğim tek bir kuralı var: Paylaşılan şey kendimizin değilse kaynak göstermek... Yasal bir zorunluluk olmasa bile bilgiye ve bunu paylaşana saygı yönünden etik bir zorunluluk...

Sonuç olarak, kaynak göstermek yasak olmaz, olmamalı; kaynağın ticari reklamını yapamamak kaydıyla...

Dolayısiyle, iletimde özgün kaynağın (Hus Weblog) etkin bağlantısını vermekle eksikliği gidermiştim; Sizse "yasak" diyerek bağlantıyı etkisizleştirmiş, yani, eksikliği yeniden etkinleştirmişsiniz...Msn Happy

Kaldı ki, söz konusu kaynak -adı üstünde bir "blog"dı; üyelik gerektirmeyen, kişisel bir blog...

Bu fırsatla selam, sevgi ve saygılar...

Not: Alex keratası ikinci yarıyılda -yani, zurnanın zırt dediği yerde- başımıza iş açacak gibi; hadi hayırlısı...Msn Happy
Son düzenleyen _VICTORY_; 8 Temmuz 2013 20:35